فهرست بستن

گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال 1399 مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار، دکتر جعفر سجادی پارسا، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار، ضمن اشاره به توانمندی های این دانشگاه گفت: دانشگاه بین المللی چابهار در برگزاری انواع رویدادهای آنلاین بر بسترهای Adobe connect، Skyroom، Big Blue Button و بهره مندی از سامانه آموزش مجازی در سایت spc.iuc.ac.ir عملکرد مثبتی داشته است.

وی افزود: مجموعه مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار، توانسته است با برگزاری 8 دوره آموزشی آنلاین آزاد، 20 دوره آموزشی حضوری و آنلاین به سفارش سازمان ها، و 8 کارگاه و نشست آموزشی حضوری و مجازی، کارنامه درخشانی را رقم زند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار ادامه داد: برگزاری 177 ساعت آموزش در شش ماهه دوم سال 1399، آموزش بیش از 1000 دانش پذیر و بهره مندی از حضور 30 مدرس با تجربه در سطح ملی و بین المللی از مهمترین دستاوردهای آموزش های آزاد دانشگاه می باشد.

دکتر سجادی بیان کرد: از این میان برگزاری سه رویداد آموزشی تخصصی بین المللی، در راستای تحقق ماموریت های بین المللی سازی دانشگاه با همکاری دانشگاه های آلمان و اسپانیا، و نیز گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی با مجموعه رویدادهای کاربردی و پر مخاطب بویژه برگزاری نشست های مجازی انتقال تجربه، اهمیت بسزایی دارد.