لوگو چابهار
دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ , ۲۳:۱۰:۲۶

⚫حضور فرمانده پایگاه بسیج شهید سارانی سازمان منطقه آزاد چابهار برای عرض تسلیت و ابراز همدردی

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار: فرمانده پایگاه بسیج شهید سارانی سازمان منطقه آزاد چابهار، با حضور در دفتر دکتر عبدالغفور بادپا، رئیس ستاد انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم و سیزدهم سید ابراهیم رئیسی، به منظور عرض تسلیت و ابراز همدردی حضور یافت.

این دیدار به منظور ادای احترام و همدردی با دکتر بادپا انجام شد که در دوران خدمت خود به عنوان رئیس ستاد انتخابات، نقش مهمی در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری داشته است. حجت الاسلام والمسلمین فاطمی مقدم فرمانده پایگاه بسیج شهید سارانی با بیان تسلیت و همدردی، از تلاش‌ها و خدمات دکتر بادپا تقدیر و تشکر کرد و از خداوند منان برای وی صبر و شکیبایی مسئلت نمود.

این اقدام فرمانده پایگاه بسیج شهید سارانی، نشان از اهمیت همدلی و همبستگی در جامعه و قدردانی از زحمات افرادی است که در عرصه‌های مختلف خدمتگزاری می‌کنند. همچنین، این دیدار فرصتی برای تأکید بر ارزش‌های انسانی و اسلامی در کنار هم ایستادن و همدردی در مواقع سختی و اندوه فراهم کرد.

✒️ *روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار*

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید