لوگو چابهار
یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ , ۰۴:۳۲:۲۴

⚫دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار طی پیامی، شهادت آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور کشور را تسلیت گفت

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی چابهار: دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با صدور پیامی، شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشور و هیأت همراه را تسلیت گفت.

▪️متن پیام دکتر بادپا به شرح زیر است:
انالله و اناالیه راجعون

شهادت افتخارآفرین و روشنگر سید محرومان، یار وفادار انقلاب اسلامی، امام (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، حضرت آیت‌الله رئیسی (رضوان‌الله تعالی علیه)، رئیس جمهوری محترم و هیئت همراه موجب تألم و تأثر فراوان گردید. بدون شک این ضایعه فقدانی بزرگ و جبران‌ناپذیر‌ است و داغی است که به آسانی تسلی نمی‌یابد‌.

مداومت‌ و استقامت این سید محرومان در پیگیری و تلاش برای حل مشکلات و شهادت در راه خدمت به مردم، مثال‌زدنی‌ و الهام‌بخش‌ همه مسئولان و متولیان کشور بوده است.

از خداوند رحمان‌ علو درجات و محشور شدن با ائمه اطهار را مسئلت‌ دارم.

*عبدالغفور بادپا*
*سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار*