پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
🇮🇷 پیام دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج

متن پیام به شرح ذیل می باشد؛ بسم رب الشهدا بسیج برای جوانان، شورآفرین؛ برای دوستان، امیدآفرین و برای دشمنان، بیم آفرین است (حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) بسیج، نهج‌البلاغه مبارزان در دنیای معاصر، نماد تلاش برای عدالت است؛ گلوله‌های حمایت از حقوق مردم است و سنگر مقاومت در راه اصلاح و نظام است. بسیجی […]

متن پیام به شرح ذیل می باشد؛

بسم رب الشهدا

بسیجی یعنی انسانی فداکار، وطن پرست، دلیر، مهربان، دلسوز، پرکار، دانشمند و در یک کلام انسانی کامل مزین به اخلاق الهی.
حضور موثر بسیج در کنار نیروهای نظامی و انتظامی در حفظ و مراقبت از کیان جمهوری اسلامی، دشمنان این مرز و بوم را به ناامیدی کشانده است.
بسیج پدیده‌ کم‌نظیر انقلاب اسلامی است که می تواند در بخش های مورد نیاز، حضور داشته باشد و گر‌ه های مشکل را باز کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان غیور و مخلص دانشگاهی اعم از اساتید محترم، کارمندان بزرگوار و دانشجویان فهیم تبریک و تهنیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان سعادت، سربلندی و تداوم توفیق را مسئلت می نمایم

دکتر عبدالغفور بادپا
ریاست دانشگاه بین‌المللی چابهار