دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Monday, 6 May , 2024
🏴 بیانیه دانشگاهیان دانشگاه بین‌المللی چابهار در محکومیت حمله تروریستی کرمان

بسم الله الرحمن الرحیم وقـتلوا فی سبیل الله الذین یقـتلونکم (بقره- آیه ۱۹۰) به یاد شهید القدس و شهدای دانشی، شرارت دشمنان سفاک در به خاک‌وخون کشیدن مردمی که به عشق شهید مقاومت و جهاد، حاج قاسم سلیمانی به خیابان آمده بودند، بار دیگر اوج رذالت و حقارت آنان را در مقابل حرکت ملتی که […]

وقـتلوا فی سبیل الله الذین یقـتلونکم (بقره- آیه ۱۹۰)

به یاد شهید القدس و شهدای دانشی، شرارت دشمنان سفاک در به خاک‌وخون کشیدن مردمی که به عشق شهید مقاومت و جهاد، حاج قاسم سلیمانی به خیابان آمده بودند، بار دیگر اوج رذالت و حقارت آنان را در مقابل حرکت ملتی که خود را دل‌بسته اسلام و نهضت اسلامی و عاشق مکتب سلیمانی می‌دانند به نمایش گذاشت. چنانچه دشمنان بزدل در این خیال واهی به سر می‌برند که حرم عشق و شور حرکتی که شهید سلیمانی بر قلب و جان ایرانیان و سایر آزادگان جبهه مقاومت افکنده است با این حرکات به خاموشی می‌گراید، نیک بدانند که با چنین حرکات مذبوحانه آتش نهفته در دل‌های عاشقان این مکتب شعله‌ورتر از گذشته آمال و آرزو‌های شیطانی آنان را خواهد سوزاند.

ما دانشگاهیان دانشگاه بین‌المللی چابهار ضمن ابراز انزجار و محکومیت این حادثه تروریستی، اعلام می‌کنیم آمریکای جنایتکار و سگ وحشی منطقه، اسرائیل خبیث را مسئول این خون های به ناحق برزمین ریخته شده می‌دانیم و پشت سر ولی خویش، امام خامنه‌ای (حفظه الله)، آمادگی بیش‌از پیش خود را برای مواجهه با اشرار و ایفای وظیفه خود در مسیر مجاهدت در راه اسلام و انقلاب عزیز اعلام می‌داریم.

تا آخرین قطره خون خود می ایستیم
۱۵ دیماه ۱۴۰۲