شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 18 May , 2024

اطلاعیه ها

💠فراخوان به دانشجویان علاقه‌مند به مقاله نویسی 💠انتصاب سرپرست حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بین‌المللی غیر انتفاعی چابهار 💠دانشگاه بین‌المللی چابهار میزبان سه کارگاه آموزشی در راستای توسعه علم و فناوری بود دیدار مسئولین و تعدادی از اساتید مدعو دانشگاه بین المللی چابهار با دانشجویان دختر مستقر در خوابگاه دانشگاه بازدید سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار از کارخانه و خط تولید تن ماهی کنارک 💠سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با رئیس اداره و رئیس صنایع کوچک شهرک صنعتی جنوب استان دیدار ‌و گفتگو کرد 🇮🇷نشست بصیرتی با موضوع وعده صادق در دانشگاه بین المللی چابهار با حضور فرماندهی سپاه شهرستان چابهار برگزار شد 🔹دیدار صمیمی و انگیزشی مدیر مرکز مشاوره دانشگاه بین المللی چابهار با دانشجویان بین المللی دانشگاه، دانش آموزان خوابگاهی دبیرستان دانا و توانا و همچنین دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه بین المللی چابهار

🔺اطلاعیه ثبت نام آزمون اعطای کمک هزینه تحصیلی سازمان منطقه آزاد چابهار در دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار(پایه دهم پسرانه)

الف) شرایط پذیرش : دانشگاه بین‌المللی چابهار به عنوان مجری طرح، در راستای حمایت از دانش‌آموزان مستعد و نخبه مناطق جنوبی استان از بین دانش‌آموزان پسر پایه نهم در رشته‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی از مناطق چابهار، دشتیاری، راسک، سرباز، کنارک،زرآباد، نیکشهر، قصرقند، فنوج، بنت، لاشار و پلان از طریق برگزاری […]

الف) شرایط پذیرش : دانشگاه بین‌المللی چابهار به عنوان مجری طرح، در راستای حمایت از دانش‌آموزان مستعد و نخبه مناطق جنوبی استان از بین دانش‌آموزان پسر پایه نهم در رشته‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی از مناطق چابهار، دشتیاری، راسک، سرباز، کنارک،زرآباد، نیکشهر، قصرقند، فنوج، بنت، لاشار و پلان از طریق برگزاری آزمون ورودی، کمک هزینه تحصیلی در دوره متوسطه دوم اعطا می‌نماید.

تبصره : دانش‌آموزان عزیز متقاضی این کمک هزینه تحصیلی هر منطقه باید سه سال تحصیلی (هفتم، هشتم و نهم) را در همان منطقه آموزشی مورد تقاضا گذرانده باشند یا محل تولد وی در منطقه مورد تقاضا (مناطق ذکر شده در بالا) باشد.

ب) شرایط ثبت‌نام :
۱- داشتن تابعیت ایرانی
۲- حداقل معدل نوبت اول پایه نهم دانش‌آموز متقاضی ۱۸ باشد.
۳- حداقل معدل نوبت دوم پایه نهم دانش آموز متقاضی برای پذیرش نهایی ۱۸ باشد.
۴- هزینه ثبت نام آزمون مبلغ ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال است که به شماره حساب ۲۵۲۱۰۵۴۰۰۲ یا شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۷۰۰۱۵۳۸۹۹۶ نزد بانک تجارت به نام دانشگاه بین‌المللی چابهار واریز گردد.
۵- پذیرش دانش‌آموز در پایه دهم در سه رشته ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی صورت می‌پذیرد.
۶- قبولی دانش آموزان براساس کسب حداقل نمره تعیین شده آزمون و مشاوره حضوری می‌باشد.
پ) نحوه ثبت‌نام و مدارک لازم :
کلیه مراحل ثبت‌نام از طریق سایت دبیرستان دانا و توانا و بخش ثبت‌نام به آدرس ذیل به صورت اینترنتی انجام خواهد شد.

schoolst.iuc.ac.ir (عکس ۴*۳ ، صفحه اول شناسنامه ، تصویر کارنامه نوبت اول پایه نهم ، تصویر فیش واریزی)

ت) زمان ثبت نام : از تاریخ ۱۲/۰۲/۱۴۰۳ لغایت ۲۲/۰۲/۱۴۰۳

ث) زمان ویرایش اطلاعات: از تاریخ ۲۴/۰۲/۱۴۰۳ لغایت ۲۷/۰۲/۱۴۰۳

ج) مواد امتحانی : ریاضی، علوم تجربی، ادبیات فارسی، عربی، زبان انگلیسی، پیام‌های آسمانی، مطالعات اجتماعی

(منابع کلیه سوالات کتب درسی پایه نهم می‌باشد.)

چ) زمان دریافت کارت ورود بجلسه: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ لغایت ۲۴ خرداد ۱۴۰۳

ح) تاریخ آزمون: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳

خ) محل برگزاری آزمون: منطقه آزاد_تراس بهشت_دانشگاه بین‌المللی چابهار
ر) تاریخ اعلام نتایج اولیه: ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۳
ز) تاریخ شروع مشاوره و مصاحبه حضوری جهت هدایت تحصیلی: ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۳
د) تاریخ اعلام نتایج نهایی: ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳
در صورت داشتن هرگونه سوال و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ثابت ۰۵۴۳۵۳۱۴۴۰۲ و یا تلفن همراه۰۹۱۵۶۷۵۹۰۸۶ تماس حاصل فرمائید.

✒️ روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار

دیدگاهها بسته است.