پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
۱۰ هزار تن برنج تولیدی مازندران توسط وزارت علوم خریداری می شود

پنجشنبه، ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۰۴۲۰۲۳-۰۳-۰۹اقتصادی فرماندار آمل از قول مساعد وزیر علوم و تحقیقات برای خرید ۱۰ هزار تن برنج تولیدی مازندران جهت مصرف دانشگاه ها، موسسات و مراکز وابسته به این وزارتخانه خبر داد و گفت: – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شهرستان آمل، سید […]

پنجشنبه، ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۰۴۲۰۲۳-۰۳-۰۹اقتصادی

فرماندار آمل از قول مساعد وزیر علوم و تحقیقات برای خرید ۱۰ هزار تن برنج تولیدی مازندران جهت مصرف دانشگاه ها، موسسات و مراکز وابسته به این وزارتخانه خبر داد و گفت: – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شهرستان آمل، سید عباس حسینی امروز در کارگروه تسهیل تجارت و بازرگانی برنج استان مازندران، اظهار کرد: این جلسه به منظور ساماندهی و تسهیل فروش برنج کشاورزان برگزار شده هرچند در حوزه تولید برنج مشکلی وجود ندارد و کیفی ترین برنج کشور در آمل و فریدونکنار تولید می شود.

وی افزود: در حوزه زنجیره تأمین برنج حلقه مفقوده ای وجود داشت و راه اندازی مرکز تجارت برنج در واقع تکمیل کننده زنجیره تأمین و توزیع برنج است.

فرماندار آمل با بیان اینکه باید بتوانیم در زمینه بازرگانی و تجارت برنج نیز اقدامات اساسی صورت دهیم و بحث بازاررسانی و تجارت برنج باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: تسهیل تجارت برنج به رونق بازار برنج کمک زیادی کرده و انبار برنج در دست کشاورز را به کمترین میزان ممکن می رساند.

حسینی با اشاره به اینکه این مرکز در حوزه تجارت برنج می تواند نقش کلیدی و راهبردی را ایفا کند، اظهارکرد: مرکز تجارت بین المللی و پایانه صادرات برنج کشور مستقر در آمل ظرفیت موجود در حوزه تجارت برنج کشور محسوب می شود و یک بازوی توانمند و نقطه تعادل در بخش دولتی و خصو

برچسب ها: برنجمازندرانفرماندار آملبه گزارش خبرگزاری فارستولیدتجارتبازرگانی

آخرین اخبار سرویس:

۱۰ هزار تن برنج تولیدی مازندران توسط وزارت علوم خریداری می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.