چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 1 May , 2024
کارگاه آشنایی با ArcGISPRO

اکثر افرادی که با پروژه های GIS درگیر هستند، قطعاً با نرم افزار ArcGIS تا حدودی برحسب نیازشان کار کرده اند. آخرین نسخه ای که برای این نرم افزار ارائه شده، نسخه ۱۰٫۸ است و خبری از انتشار نسخه ۱۰٫۹ نخواهد بود و نهایتاً تا سال ۲۰۲۶ بروزرسانی و پشتیبانی می شود. اما نرم افزار […]

اکثر افرادی که با پروژه های GIS درگیر هستند، قطعاً با نرم افزار ArcGIS تا حدودی برحسب نیازشان کار کرده اند. آخرین نسخه ای که برای این نرم افزار ارائه شده، نسخه ۱۰٫۸ است و خبری از انتشار نسخه ۱۰٫۹ نخواهد بود و نهایتاً تا سال ۲۰۲۶ بروزرسانی و پشتیبانی می شود. اما نرم افزار ArcGIS Pro بعنوان نسل جدید نرم افزار ArcGIS شناخته می شود، که مجبورید از سال ۲۰۲۶ از آن استفاده کنید. اما اگر همین الان برای کار با این نرم افزار اقدام کنید، قطعاً جز نفرات اول در ایران خواهید بود و پیشتاز در استفاده از این نرم افزار حرفه ای شناخته می شود.

زمان: چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ساعت ۲۱

لینک ورود: http://ac5.birjand.ac.ir/anjomanha

مدرس: دکتر مرتضی اسمعیل نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با آیدی تلگرام  (mobina_osmani@) در ارتباط باشید.