جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در پی درگذشت پدر بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین محامی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار درگذشت پدر حجت الاسلام مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان را را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَهٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای محامی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان؛ خبر درگذشت پدر بزرگوارتان، فقیه وارسته مرحوم حضرت آیت‌الله حاج شیخ مرتضی محامی موجب تاثر گردید.

آن عالم مومن فقید، در کسب آموزه های دینی و معنوی به مدارج والا رسید و کوشش های ایشان در تربیت شاگردان و خدمات عام اجتماعی، از جمله یادگارهای شایسته آن بزرگوار است.

اینجانب به نمایندگی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار این ضایعه جبران ناپذیر را به جنابعالی و تمامی بستگان معزز تسلیت می گویم و از درگاه ایزد منان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه و برای بازماندگان مکرم صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار