جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
یازدهمین کنفرانس آسیب شناسی مدیریت سرمایه های انسانی

مرکز توسعه آموزش های مدیریت آزما پارسیان در نظر دارد “یازدهمین کنفرانس آسیب شناسی مدیریت سرمایه های انسانی ” را در روزهای “سه شنبه و چهار شنبه” مورخ “۲۷ و ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰” به صورت همزمان (حضوری و آنلاین) برگزار نماید. حضوری (با ظرفیت ۷۰ نفر و با رعایت پروتکل های بهداشتی) در “دانشگاه الزهرا” […]

مرکز توسعه آموزش های مدیریت آزما پارسیان در نظر دارد “یازدهمین کنفرانس آسیب شناسی مدیریت سرمایه های انسانی ” را در روزهای “سه شنبه و چهار شنبه” مورخ “۲۷ و ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰” به صورت همزمان (حضوری و آنلاین) برگزار نماید. حضوری (با ظرفیت ۷۰ نفر و با رعایت پروتکل های بهداشتی) در “دانشگاه الزهرا” و آنلاین در “بستر آموزشی اسکای روم” برگزار خواهد شد.

محورهای علمی مورد بحث کنفرانس (حضوری و آنلاین):

1. پیاده سازی مدل MARS و رفتار سازمانی.
  2. داده کاوی (Data Mining) در مدیریت منابع انسانی.
  3. رهبری منابع انسانی.
  4. بررسی چالش دورکاری سازمان ها
  5. آسیب شناسی شکاف میان نسل ها در سازمان.
  6. توسعه سرمایه انسانی با استفاده از روش ارشادی (Mentoring).
  7. راهکارهای افزایش حس تعلق شغلی.
  8. ایجاد شایستگی پایدار مدیران و راهبران سازمان ها.

کارگاه آموزشی (فقط حضوری):

1. نقش مدیریت منابع انسانی در بحران.
  2. تشریح مدل های کوچینگ برای مدیران.
  3. چابک سازی منابع انسانی در سازمان (Agile HR).
  4. حل مسائل منابع انسانی سازمان با بازی مدیریتی (Gamification).

اساتید روز اول: دکتر احمدعلی خائف الهی، دکتر اباصلت خراسانی، مهندس غلامرضا صفاکیش، دکتر عباس غفاری.

اساتید روز دوم: دکتر مهدی صانعی، دکتر داریوش غلام زاده، دکتر مهرداد هاشمی، دکتر مجید طباطبایی.

اساتید کارگاه های آموزشی: دکتر سعید خاک ره آل محمد، دکتر حسن فرضی، سیما لبیبی دکتر هومن تصدیقی.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، ثبت نام و ارسال مقالات اینجا کلیک کنید.

دیدگاهها بسته است.