سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 30 April , 2024
وبینار آموزشی خلاقیت در بسته بندی خرما

به طور کلی منظور از بسته بندی خرما مجموعه سیستم آماده سازی خرما برای حمل و نقل، توزیع، انبار، خرده فروشی و مصرف نهایی است. به عبارت دیگر بسته بندی خرما به عنوان يک عملکرد تکنیکی اقتصادی است که هدف آن به حداقل رساندن هزینه های توزیع و در عین حال حداکثر کردن مقدار فروش […]

به طور کلی منظور از بسته بندی خرما مجموعه سیستم آماده سازی خرما برای حمل و نقل، توزیع، انبار، خرده فروشی و مصرف نهایی است. به عبارت دیگر بسته بندی خرما به عنوان يک عملکرد تکنیکی اقتصادی است که هدف آن به حداقل رساندن هزینه های توزیع و در عین حال حداکثر کردن مقدار فروش و همچنین توزیع ایمن تا مصرف کننده نهایی است.

با توجه به اهمیت این مبحث، در این دوره آموزشی که با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان برگزار میشود، برآنیم تا با بیان اصول خلاقیت در بسته بندی خرما ویژه واحدهای صنعتی، به سوالات آنها پاسخ دهیم.

درباره سخنران این کارگاه آموزشی بیشتر بدانیم:

دکتر مقداد تکلوزاده

دبیر کل انجمن ملی خرمای ایران

زمان برگزاری:
یکشنبه ۱۴ شهریـــــور ماه ۱۴۰۰
ساعت ۱۳ تــــا ۱۵

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام اینجا کلیک کنید.

مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار

🌐 www.spc.iuc.ac.ir