جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
برگزاری اولین جلسه انگیزشی حضوری دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار

به گزارش روابط عمومي دانشگاه بین المللی چابهار، در آغازین روزهای سال تحصیلی با حضور تیم دبیرستان تیزهوشان شهرستان خاش اولین جلسه انگیزشی حضوری پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۰ در خوابگاه شبانه روزی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد. داود بهادری، مدیر دبیرستان، در این خصوص گفت: با توجه به اهمیت برگزاری […]

داود بهادری، مدیر دبیرستان، در این خصوص گفت: با توجه به اهمیت برگزاری جلسات انگیزشی برای دانش آموزان، با حضور آقای حدادی مدیر، آقای رحیمی معاون آموزشی و دیگر کادر آموزشی و ادرای دبیرستان تیزهوشان شهرستان خاش اولین جلسه انگیزشی حضوری در محل خوابگاه شبانه روزی دبیرستان برگزار شد.
وي افزود: با هدف ایجاد فضای رقابتی سالم در طول سال تحصیلی آزمون ها و دوره های اعتکاف علمی مشترک برای دانش آموزان دوازدهم در دو آموزشگاه برگزار خواهد شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به کانال اطلاع رسانی واتساپ