جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
اولین نشست نماینده مجمع یاوران فرهنگ و اندیشه مکران و مسئولین دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار

به گزارش روابط عمومي دانشگاه بین المللی چابهار، اولین نشست نماینده مجمع یاوران فرهنگ و اندیشه مکران و مدیر دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار با هدف همفکری و شروع همکاری‌های آموزشی و فرهنگی در محل دبیرستان برگزار شد. با هدف گسترش فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی با محوریت دو مجموعه و با […]

با هدف گسترش فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی با محوریت دو مجموعه و با جذب حمایت نهادهای آموزشی، فرهنگی و اجتماعی حوزه شهرستان و جنوب استان، اولین نشست نماینده مجمع یاوران فرهنگ و اندیشه مکران و مدیر دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ در محل دبیرستان برگزار گردید. در حاشیه این نشست آقای دانش داداله‌زهی از ظرفیت های دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار نیز بازدید نمود.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه