جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
بازدید و نشست صمیمی نماینده منتخب مردمی شهرستان از پانسیون مطالعاتی عیدانه دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار

بازدید و نشست صمیمی معین‌الدین سعیدی نماینده منتخب مردمی شهرستان از پانسیون مطالعاتی عیدانه دانش آموزان دبیرستان دانا وتوانا دانشگاه بین‌المللی چابهار صورت گرفت. ایشان ضمن تقدیر از کلیه عوامل دست اندرکار مبنی بر راه اندازی دبیرستان شبانه روزی دانا و توانا و نتایج مطلوب آن در سال گذشته انتظارات و توقعات سالجاری را به مراتب […]

بازدید و نشست صمیمی معین‌الدین سعیدی نماینده منتخب مردمی شهرستان از پانسیون مطالعاتی عیدانه دانش آموزان دبیرستان دانا وتوانا دانشگاه بین‌المللی چابهار صورت گرفت. ایشان ضمن تقدیر از کلیه عوامل دست اندرکار مبنی بر راه اندازی دبیرستان شبانه روزی دانا و توانا و نتایج مطلوب آن در سال گذشته انتظارات و توقعات سالجاری را به مراتب بیش از سنوات گذشته عنوان نمودند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ارائه متدهای تدریس نوین،بهره گیری از تجربه های موفق ، تطابق استعدادها با انتخاب رشته تحصیلی را عاملی مهم جهت توسعه فردی دانستند خادم مردم سرافراز حوزه انتخابیه با اشاره به پذیرش داوطلبان این دبیرستان از مجرای آزمون ورودی و گزینش استعدادهای برتر مناطق مختلف خواستار بکارگیری توان حداکثری در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه داوطلبان شد.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه