لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ , ۰۹:۴۷:۱۷

بازدید و نشست تخصصی پروفسور اکبر مانوسی رئیس انجمن بازرگانی ایران و کانادا از دانشگاه بین‌المللی چابهار

On the way to the fourth generation university

پروفسور مانوسی؛
ارتباطات بین‌المللی،روند فعالیت استارتاپ هارا شتاب میدهد

استاد اقتصاد و رییس انجمن بازرگانی ایران و کانادا گفت:‌ ارتباطات بین‌المللی، شتاب‌دهنده روند فعالیت برنامه‌های استارتاپ‌ها (شرکت‌های نوپا) بوده و استفاده از ظرفیت بانک مرکزی و اتاق‌های بازرگانی در راستای حمایت از آنها حائز اهمیت است.

همچنین استاد کرسی MBA ( مدیریت کسب و کار) در دانشگاه بین‌المللی کارلتون اتاوا (پایتخت کانادا) و رییس شورای هماهنگی مسلمانان در این کشور ادامه داد: نقش پررنگ بانوان فعال و بومی سیستان و بلوچستان در فعالیت‌های دانش‌بنیان قابل تحسین است.

به گفته ناصر آبروِش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار، ۱۹ هسته فناور،استارتاپ،شرکت دانش‌بنیان و دانش محور در حوزه‌های مختلفی همچون الکترونیک، تولید محتوا، تولید و نگهداری تجهیزات انرژی‌ تجدیدپذیر و شرکت‌های صادرات‌گرای دانش‌بنیان در منطقه آزاد چابهار فعال هستند.

جزئیات بیشتر خبر از زبان خبرنگار ایرنا با کلیک بر روی لینک ذیل

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به کانال اطلاع رسانی واتساپ