پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار :  ثمره مثلث آموزش، پژوهش و صنعت؛ تولید بومی و صادرات است/ کارآفرینی اقتصاد پایدار و توسعه را محقق می کند

ناصر آبروش، رئیس دانشگاه بین المللی چابهار در گفت و گو با خبرنگار #زاهدنیوز با اشاره به ترویج و دانش بنیان در دانشگاه ها باتوجه به شعار سال گفت: اهمیت تبدیل پروژه ها و پایان نامه ها به یک پروژه تولیدی و دانش بنیان با مثلث آموزش، پژوهش و ارتباط با صنعت شکل می گیرد. […]

دانشگاه متناسب با شعار سال برنامه های راهبردی و استراتژی های خود را باید برای یک حرکت علمی و مبتنی بر شعار سال بسیج کند.

توسعه زیرساخت‌های لازم جهت استقرار تیم ها و هسته ها با توجه به حضور اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و سوق دادن دانشجویان و اساتید به سمت تیم سازی و نوآوری و طی کردن ایده ها تا مرحله محصول دانش بنیان است.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه