سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 30 April , 2024
امور دانشجویی دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت هفته خوابگاه ها، جنگ شادی دانشجویی برگزار کرد

ندیم درزاده مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بین‌المللی چابهار خبر داد ؛ به مناسبت هفته خوابگاه ها،جنگ شادی همراه با موسیقی زنده، سرو صبحانه لب ساحل،مسابقات کشتی،طناب کشی و شنا با حضور دانشجویان ایرانی و بین‌المللی مستقر در مجتمع خوابگاهی دانشگاه و اهدا جوایز به دانشجویان مورخ جمعه ۳۰ اریبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار شد. […]

ندیم درزاده
مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بین‌المللی چابهار خبر داد ؛

همچنین اضافه کرد،خوابگاه ها و سراهای دانشجویی نه تنها محیطی برای استراحت دانشجویان بلکه مکانی جهت شکل گیری خاطراتی می باشد که هیچ گاه از یاد نمی رود. هفته خوابگاه‌های دانشجویی فرصتی است تا ضمن ساختن برگی دیگر از خاطراتی شیرین و بیادماندنی، از زحمات شبانه روزی مسئولین و کارکنان اداری، تأسیساتی و خدماتی خوابگاه ها تقدیر به عمل آید.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه