جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
قول مساعد وزیر علوم برای گسترش، جذب و پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی در هرمزگان

[ad_1] چهارشنبه، ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۲۵۲۰۲۳-۰۳-۰۸دانش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با درخواست نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی برای گسترش، جذب و پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی در پردیس های بین المللی قشم و کیش، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، محمدعلی زلفی […]

چهارشنبه، ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۲۵۲۰۲۳-۰۳-۰۸دانش

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با درخواست نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی برای گسترش، جذب و پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی در پردیس های بین المللی قشم و کیش، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، محمدعلی زلفی گل در دیدار نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و رییس دانشگاه آزاد اسلامی قشم با ابراز خرسندی از این دیدار به ظرفیت های موجود در استان هرمزگان به عنوان یکی از مهمترین استان های ساحلی با ظرفیت بالا در حوزه های اقتصادی، تجاری و صنعتی اشاره کرد و گفت: توسعه رشته ها در مقاطع تحصبلات تکمیلی در هرمزگان، یکی از نیازهای این منطقه است که با وجود داشتن زیر ساخت های لازم ؛ این توسعه می تواند موجب شکوفایی، رشد علمی و پژوهشی این استان و کشور شود .

این مقام عالی در وزارت علوم ضمن موافقت با درخواست نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی برای گسترش، جذب و پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) در پردیس های بین المللی قشم و کیش، قول مساعدت داد و اظهار کرد: این درخواست به طور ویژه مورد بررسی و با توجه به شرایط مناسب این استان در جذب و پذیرش دانشجوی خارجی ، مورد مساعدت قرار می گیرد.

برچسب ها: رییس دانشگاه آزاد اسلامیهرمزگاندانشگاه آزاد اسلامیمجلس شورای اسلامیرییس دانشگاه آزادتحصیلات تکمیلینمایندگان مردم

آخرین اخبار سرویس:

قول مساعد وزیر علوم برای گسترش، جذب و پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی در هرمزگان

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.