جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
پارک علم و فناوری استان قم به سطح دو ارتقا یافت | رییس پارک

[ad_1] سه شنبه، ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۰۵۲۰۲۳-۰۳-۱۴دانش رییس پارک علم و فناوری قم از ارتقای پارک این استان به سطح دو خبر داد. – ایسنا/قم رییس پارک علم و فناوری قم از ارتقای پارک این استان به سطح دو خبر داد. دکتر خیرالله رهسپار فرد رییس پارک علم و فناوری استان […]

سه شنبه، ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۰۵۲۰۲۳-۰۳-۱۴دانش

رییس پارک علم و فناوری قم از ارتقای پارک این استان به سطح دو خبر داد.

دکتر خیرالله رهسپار فرد رییس پارک علم و فناوری استان قم امروز ۲۳ اسفندماه در جمع خبرنگاران از ارتقای پارک علم و فناوری استان به سطح دو خبرداد و گفت: کارگروه نظارت و ارزیابی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم پس از بازدید میدانی و ارزیابی مستندات ارائه شده، ارتقاء پارک علم و فناوری استان به سطح دو را تصویب و ابلاغ کرد.

وی افزود: این موفقیت، نتیجه بیش از یک دهه تلاش متعهدانه همکاران پارک علم و فناوری استان است که مطمئناً بدون همراهی نهادهای استانی میسر نبود.

رییس پارک علم و فناوری استان قم تصریح کرد: تعداد مراکز رشد، فضای استقرار، طرح های جامع عمرانی، برنامه کاری کسب و کار پنج ساله آینده پارک و مراکز رشد وابسته، ساختار سازمانی مصوب، گزارش ارزیابی عملکرد مناسب، برنامه مدون توسعه فناوری در زمینه آمایش سرزمین و نقش منطقه ای پارک های علم و فناوری در گسترش اقتصاد دانش بنیان استان مربوطه از جمله شاخص های لازم در ارتقای سطح پارک های علم و فناوری به سطوح بالاتر است.

انتهای پیام

برچسب ها: پارک علم و فناوری استانپارک علم و فناوریعلم و فناوریفناوریرییس پارک علماستانپارک

آخرین اخبار سرویس:

پارک علم و فناوری استان قم به سطح دو ارتقا یافت

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.