پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون زبان وزارت علوم در سال ۱۴۰۲

[ad_1] یکشنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۳۰۲۰۲۳-۰۳-۱۹سياسي زمان برگزاری و ثبت نام نخستین دوره آزمون زبان وزارت علوم MSRT در سال ۱۴۰۲ اعلام شد. – زمان برگزاری و ثبت نام نخستین دوره آزمون زبان وزارت علوم “MSRT” در سال ۱۴۰۲ اعلام شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، فرصت ۱۲ […]

یکشنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۳۰۲۰۲۳-۰۳-۱۹سياسي

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، فرصت ۱۲ روزه ثبت نام اولین دوره آزمون زبان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری MSRT از ساعت ۱۲ روز شنبه، ۱۹ فروردین ماه آغاز می شود و تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه، ۳۰ فروردین ادامه دارد.

بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، اولین دوره این آزمون در سال ۱۴۰۲، روز جمعه ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود.

داوطلبان برای ثبت نام در آزمون زبان وزارت علوم می توانند به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان مراجعه کنند.

انتهای پیام

برچسب ها: آزمون زبان وزارت علوموزارت علومثبت نامآزمونوزارتبرگزاربرگزاری

آخرین اخبار سرویس:

اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون زبان وزارت علوم در سال ۱۴۰۲

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.