جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
ضرورت تولید محتوا های آموزشی در خصوص ارتقاء سواد سلامت |

[ad_1] دوشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۲۱۲۰۲۳-۰۵-۰۱دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، نشست تخصصی قطب های مراکز بهداشت و مراکز مشاوره با حضور ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره، – مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم بر تولید […]

دوشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۲۱۲۰۲۳-۰۵-۰۱دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، نشست تخصصی قطب های مراکز بهداشت و مراکز مشاوره با حضور ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره، – مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم بر تولید محتوا های آموزشی مختلف در خصوص ارتقاء سواد سلامت در حیطه فعالیت ۱۸ قطب مراکز بهداشت و مراکز مشاوره دانشگاه های کشور تاکید کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، نشست تخصصی قطب های مراکز بهداشت و مراکز مشاوره با حضور ابراهیم نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، کارشناسان دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی و روسای ۱۸ قطب مراکز بهداشت و مراکز مشاوره دانشگاه های کشور در محل این سازمان برگزار شد.

نعیمی در این نشست ضمن تبریک نهم اردیبهشت روز بزرگداشت روانشناس و مشاور گفت: این گردهمایی با هدف هم اندیشی، جهت دهی، گزارش گیری و برنامه ریزی به منظور سیاست گذاری در راستای اهداف قطب ها برگزار شده است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با تاکید بر تولید محتوا های آموزشی مختلف در خصوص ارتقاء سواد سلامت در حیطه هر یک از قطب های مربوطه تصریح کرد پیاده سازی طرح های پژوهشی و تحقیقاتی و عملیاتی منطبق بر فضای دانشگاهی از مهمترین اولویت هاست.

برچسب ها: مشاورهسلامت و سبک زندگیمراکز مشاورهمراکز بهداشتمشاورمراکزدانشگاه های کشور

آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تولید محتوا های آموزشی در خصوص ارتقاء سواد سلامت

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.