چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 1 May , 2024
حداقل ۲۰ درصد رشته های تحصیلی بدون متقاضی در سال ۱۴۰۲ حذف می شوند

[ad_1] پنجشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۰۰۲۰۲۳-۰۵-۰۴دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، قاسم عموعابدینی به اشاره به اجرای طرح آمایش آموزش عالی اشاره کرد و گفت: مصوبات شورای گسترش آموزش عالی و شورای عالی برنامه ریزی به صورت گسترده در سال […]

پنجشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۰۰۲۰۲۳-۰۵-۰۴دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، قاسم عموعابدینی به اشاره به اجرای طرح آمایش آموزش عالی اشاره کرد و گفت: مصوبات شورای گسترش آموزش عالی و شورای عالی برنامه ریزی به صورت گسترده در سال ۱۴۰۲ اجرایی و حداقل ۲۰ درصد از رشته هایی که .

– معاون آموزشی وزارت علوم گفت: حداقل ۲۰ درصد از رشته هایی که متقاضی نداشته و استان ها و مناطق کشور به آن ها نیاز ندارد و یا اشتغال برای آن ها وجود ندارد از اعلام پذیرش در سال ۱۴۰۲ حذف می شوند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، قاسم عموعابدینی به اشاره به اجرای طرح آمایش آموزش عالی اشاره کرد و گفت: مصوبات شورای گسترش آموزش عالی و شورای عالی برنامه ریزی به صورت گسترده در سال ۱۴۰۲ اجرایی و حداقل ۲۰ درصد از رشته هایی که متقاضی نداشته و استان ها و مناطق کشور به آن ها نیاز ندارد و یا اشتغال برای آن ها وجود ندارد از برنامه پذیرش در سال ۱۴۰۲ حذف می شود.

عمو عابدینی در خصوص اصلاح محتوای رشته های تحصیلی که مورد نیاز صنعت و جامعه بوده و متقاضی دارد به مصوبه شورای عالی برنامه ریزی آموزشی اشاره کرد و افزود: کد رشته ها در مقاطع کارشناسی به صورت حرفه ای برگزار خواهد شد که در آن حداکثر ۴۰ واحد درسی دوره کارشناسی که حداکثر ۱۵ واحد آن کارورزی و کارآموزی و ۲۵ واحد درسی آن مطابق ن

برچسب ها: شورای گسترش آموزش عالیآموزش عالیوزارت علومآموزشعالیمعاون آموزشی وزارت علومشورای گسترش

آخرین اخبار سرویس:

حداقل ۲۰ درصد رشته های تحصیلی بدون متقاضی در سال ۱۴۰۲ حذف می شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.