جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
وزیر علوم: اردوی «روایت پیشرفت» جزیی از آموزش عالی کشور می شود

[ad_1] شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۱۵۲۰۲۳-۰۵-۰۶سياسي اردوی روایت پیشرفت جزیی از آموزش عالی کشور می شود زلفی گل در مراسم افتتاحیه اردو های دانشجویی روایت پیشرفت در مجموعه پالایشگاهی ستاره خلیج فارس: در سال گذشته اعتبارات تجهیزاتی و جاری در این خصوص نداشتیم، اما به دانشگاه هایی که در این زمینه […]

شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۱۵۲۰۲۳-۰۵-۰۶سياسي

اردوی روایت پیشرفت جزیی از آموزش عالی کشور می شود زلفی گل در مراسم افتتاحیه اردو های دانشجویی روایت پیشرفت در مجموعه پالایشگاهی ستاره خلیج فارس: در سال گذشته اعتبارات تجهیزاتی و جاری در این خصوص نداشتیم، اما به دانشگاه هایی که در این زمینه هزینه کرده بودند ما معادلش را به آن واحد آموزشی کمک کردیم.

در سال جاری مجلس شورای اسلامی اعتباری برای معاونت فرهنگی وزارت علوم پیش بینی کرده است.

اگرچه این اعتبار کافی نیست، اما نسبت به سال گذشته وضع بهتری دارد.

اردوی روایت پیشرفت بخشی از فرایند آموزشی دانشگاه های ما خواهد شد.

برچسب ها: پیشرفتمعاونت فرهنگی وزارت علومروایتآموزشآموزش عالیاعتباراردو

آخرین اخبار سرویس:

وزیر علوم: اردوی «روایت پیشرفت» جزیی از آموزش عالی کشور می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.