جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024
توسعه آموزش عالی مهارت محور در لایحه برنامه هفتم توسعه تصویب شد

[ad_1] دوشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۵۵۲۰۲۳-۰۵-۲۹سياسي در لایحه برنامه هفتم توسعه که امروز در دولت نهایی شد؛ ماده مربوط به توسعه آموزش عالی مهارت محور تصویب شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی و قانونی شدن این لایحه، – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در لایحه برنامه هفتم توسعه […]

دوشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۵۵۲۰۲۳-۰۵-۲۹سياسي

در لایحه برنامه هفتم توسعه که امروز در دولت نهایی شد؛ ماده مربوط به توسعه آموزش عالی مهارت محور تصویب شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی و قانونی شدن این لایحه، – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در لایحه برنامه هفتم توسعه که امروز در دولت نهایی شد؛ ماده مربوط به توسعه آموزش عالی مهارت محور تصویب شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی و قانونی شدن این لایحه، وزارت علوم و وزارت بهداشت آیین نامه مربوطه را تدوین خواهند کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل روز دوشنبه در همایش ملی مهارت افزایی، هدایت شغلی و صلاحیت حرفه ای در آموزش عالی کشور در دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: در برنامه هفتم توسعه و در آیین نامه آموزش های مهارت محور که با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین می شود؛ نحوه مشارکت دستگاه های اجرایی و صنایع خصوصی و دولتی خدماتی در زمینه آموزش های مهارت محور دانشگاهی مشخص می شود.

وی در خصوص اهداف همایش امروز گفت: ما در این همایش ها به دنبال این هستیم که خروجی همایش، آیین نامه ای بشود که بر اساس آن بتوان آموزش های مهارتی را ساماندهی کرد.

زلفی گل تاکید کرد: همایش مهارت افزایی در راستای اصلاح ساختار آموزشی و نیاز جامعه و نیاز روز است.

برچسب ها: برنامه هفتم توسعهآموزش عالیتوسعهمجلس شورای اسلامیآموزشوزارت علومتصویب

آخرین اخبار سرویس:

توسعه آموزش عالی مهارت محور در لایحه برنامه هفتم توسعه تصویب شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.