پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
پروسه پیشگیری از تقلب های علمی از زبان سخنگوی وزارت علوم

[ad_1] پنجشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۲۰۲۰۲۳-۰۶-۰۱دانش سخنگوی وزارت علوم پروسه پیشگیری از تقلب های علمی را تشریح کرد. – علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره تقلب علمی گفت: بحث تقلبات علمی در تمام دنیا مطرح است و روش های مقابله ای […]

پنجشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۲۰۲۰۲۳-۰۶-۰۱دانش

سخنگوی وزارت علوم پروسه پیشگیری از تقلب های علمی را تشریح کرد.

– علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره تقلب علمی گفت: بحث تقلبات علمی در تمام دنیا مطرح است و روش های مقابله ای با آن وجود دارد، در کشور ما هم یکی از مواردی که در آن ممکن است تقلب علمی رخ دهد بحث پایان نامه و رساله های تحصیلات تکمیلی است که باید در این زمینه فکر شود.

وی افزود: در مقطعی در سال های گذشته با توجه به اینکه افزایش یکباره ای در تحصیلات تکمیلی داشتیم و سازوکار مناسبی هم طراحی نشده بود استفاده نابجا از بروندادهای علمی رخ می داد که یا از سر ناآگاهی افراد ای بخاطر خطای عمدی بود، برای بخش ناآگاهی باید تلاش شود که افرایش آگاهی پژوهشگران در دستور کار قرار گیرد که تا حدودی هم این اتفاق افتاده و از خطاهای سهوی تاحدودی جلوگیری شده است، اما برخی خطاها عمدی است که باید سازوکاری برای مقابله با این نوع خطاها داشته باشیم.

شمسی پور عنوان کرد: در کشورهای مختلف برای مقابله با تقلب علمی سازوکارهایی هست، در کشور ما هم ایرانداک همانندی پایان نامه ها را با متون قبلی چک می کند، تا درصد خاصی قابل اغماض هست اما بیشتر از آن منجر به تقلب علمی می شود، با این کار پژوهشگران از میزان مشابهت خروجی علمی خود با سایر بروندادها اطلاع م

برچسب ها: سخنگوی وزارتوزارت علومتحصیلات تکمیلیتقلب های علمیعلمیتقلبسخنگوی

آخرین اخبار سرویس:

پروسه پیشگیری از تقلب های علمی از زبان سخنگوی وزارت علوم

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.