لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ , ۰۷:۴۳:۲۸

از ادامه کمبود های خوابگاه های متاهلی تا دریافت کارنامه فرهنگی دانشجویان

On the way to the fourth generation university

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

– هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

گزیده ‍ای از مهم ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه ها در هفته گذشته را مرور می کنیم.

سامانه درگاه جامع فرهنگی وزارت علوم راه اندازی شد سامانه درگاه جامع فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به منظور ساماندهی، انسجام بخشی و پایش مستمر فرایند های فرهنگی مختلف در سطح دانشگاه ها، طراحی و راه اندازی شده است.

سامانه درگاه جامع فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشوربه منظور ساماندهی، انسجام بخشی و پایش مستمر فرایند های فرهنگی مختلف در سطح دانشگاه ها، طراحی و راه اندازی شده است.

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements