لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۳ , ۰۱:۵۰:۰۲

” دانشگاه بین‌الملل: مقصدی نوین برای دانشجویان خارجی “

On the way to the fourth generation university

دانشگاه بین‌الملل: مقصدی نوین برای دانشجویان خارجی
🔹به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: طی نشست مشترک در دانشگاه بین‌الملل، آئین‌نامه تسهیل جذب دانشجویان بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت. این نشست با حضور مدیر اداره کار و اشتغال سازمان منطقه آزاد چابهار، رئیس حراست دانشگاه بین‌المللی و کارشناسان اتباع خارجی حراست سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد.
در این جلسه، مدیر اداره کار و اشتغال‌ سازمان منطقه آزاد چابهار به همراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بین‌الملل به بررسی راهکارهای جدید برای جذب دانشجویان خارجی پرداختند. هدف از این نشست، بهبود شرایط و تسهیل فرآیندهای مربوط به پذیرش دانشجویان بین‌المللی بود تا دانشگاه بین‌الملل بتواند به مقصدی جذاب برای دانشجویان خارجی تبدیل شود.
در ادامه این جلسه، اعضا به تبادل نظر درباره چالش‌ها و فرصت‌های موجود در زمینه جذب دانشجویان بین‌المللی پرداختند و پیشنهاداتی برای بهبود و تسهیل فرآیندهای مرتبط ارائه کردند. این اقدام می‌تواند به ارتقاء جایگاه دانشگاه بین‌الملل در میان مراکز آموزشی بین‌المللی کمک کند و موجب افزایش تنوع فرهنگی و تبادل علمی در دانشگاه شود.
🌐روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements