لوگو دانشگاه بین المللی چابهار

آمادگی شهر چابهار برای شرکت در نمایشگاه بین المللی جاذبه های تحصیل در ایران

On the way to the fourth generation university

آمادگی شهر چابهار برای شرکت در نمایشگاه بین المللی جاذبه های تحصیل در ایران
پیش رویداد آمادگی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی جاذبه های تحصیلی ایران در شهر چابهار برگزار شد.در این پیش رویداد مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار ، رئیس شورای اسلامی شهر چابهار، رئیس دانشگاه بین‌المللی چابهار، رئیس دانشگاه دریانوردی چابهار، رایزن علمی کشور عراق، و رئیس اداره تعاملات بین‌المللی مرکز همکاریهای بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری به بحث و تبادل نظر پرداختند.هدف از برگزاری این پیش رویداد جمع بندی و معرفی ظرفیت‌های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و گردشگری چابهار به دانشجویان بین‌المللی از سراسر جهان به ویژه کشور عراق بوده است. نمایشگاه بین‌المللی جاذبه های تحصیلی در ایران که در تاریخ ۱۷ الی ۲۰ مهر در مصلی بزرگ تهران با حضور بیش از ۲۰۰ دانشگاه که مجوز پذیرش دانشجویان بین‌المللی دارند برپا می‌شود.
🌐روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements