شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 4 May , 2024

به پاس زحمات باارزش سفيد پوشان جامعه پزشكي و پرستاري در مبارزه با كرونا ويروس كه عزم خود را جزم كرده و عاشقانه و خالصانه در سنگر دفاع ايستادند و عزیزانی که جان خود را در این راه از دست دادند. دانشگاه بين المللي چابهار روز درختكاري را براي يادبود اين عزيزان كه در جهاد […]

به پاس زحمات باارزش سفيد پوشان جامعه پزشكي و پرستاري در مبارزه با كرونا ويروس كه عزم خود را جزم كرده و عاشقانه و خالصانه در سنگر دفاع ايستادند و عزیزانی که جان خود را در این راه از دست دادند. دانشگاه بين المللي چابهار روز درختكاري را براي يادبود اين عزيزان كه در جهاد بزرگ دست از تلاش برنداشتند اختصاص داد و در مراسم روز درختكاري به ياد عزيزان از دست رفته درختاني در محوطه دانشگاه كاشته شد.