پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024

به اطلاع کلیه اساتید فرهیخته و دانشجویان گرامی می رساند; ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال نو،با عنایت به شیوع بیماری کرونا و ضرورت اقدامات پیشگیرانه در جهت کنترل گسترش این بیماری، بر اساس تصمیمات مراجع ذیصلاح، مراکز آموزشی امکان برگزاری کلاسها به صورت حضوری را نداشته، فلذا این دانشگاه جهت افزایش بهره‌وری اوقات اساتید […]

به اطلاع کلیه اساتید فرهیخته و دانشجویان گرامی می رساند;
ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال نو،با عنایت به شیوع بیماری کرونا و ضرورت اقدامات پیشگیرانه در جهت کنترل گسترش این بیماری، بر اساس تصمیمات مراجع ذیصلاح، مراکز آموزشی امکان برگزاری کلاسها به صورت حضوری را نداشته، فلذا این دانشگاه جهت افزایش بهره‌وری اوقات اساتید محترم و دانشجویان گرامی ضمن در نظر گرفتن سلامت این بزرگواران، اقدام به برگزاری تمام کلاس ها به صورت آموزش الکترونیکی نموده است . امید است که با اتخاذ این تصمیمات و تمهیدات،گامی هر چند کوچک در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه و ارتقاء سطح علمی دانشجویان برداشته شود.
👈لینک سامانه آموزش الکترونیک
اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار