جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024

منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار در راستای حمایت از دانش‌آموزان مستعد و نخبه مناطق جنوبی استان از بین دانش‌آموزان پسر پایه نهم در رشته‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی از مناطق چابهار، دشتیاری، راسک، سرباز، کنارک، نیکشهر، قصرقند، فنوج، بنت و لاشار از طریق برگزاری آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا […]

منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار در راستای حمایت از دانش‌آموزان مستعد و نخبه مناطق جنوبی استان از بین دانش‌آموزان پسر پایه نهم در رشته‌های ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی از مناطق چابهار، دشتیاری، راسک، سرباز، کنارک، نیکشهر، قصرقند، فنوج، بنت و لاشار از طریق برگزاری آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار، کمک هزینه تحصیلی در دوره متوسطه دوم اعطا می‌نماید.
زمان ثبت نام: ۹۹/۲/۱۴ لغایت ۹۹/۲/۲۵
جهت ثبت نام به سایت زیر مراجعه فرمائید:
Highschool.iuc.ac.ir

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره
تلفن همراه ۰۹۹۰۷۱۰۹۵۱۹ و یا تلفن تلفن ثابت ۰۵۴۳۵۳۱۴۴۰۲ تماس حاصل فرمائید.