جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Friday, 3 May , 2024

دانشگاه بین المللی چابهار وموسسه آموزش عالی واندیشه اسلامی درراستای تسریع رشدجامعه ی محلی چابهاربراساس ظرفیت های منطقه درحوزه صنایع خلاق درزمینه های مختلف مدیریتی،آموزشی وپژوهشی تفاهم نامه همکاری امضاکردند. به گزارش روابط عمومی واموربین الملل سازمان منطقه آزادچابهارهمکاری های مدیریتی شامل:طراحی و تاسیس شتابدهنده ی تخصصی صنایع خلاق در دانشگاه بین المللی چابهار توسط […]

به گزارش روابط عمومی واموربین الملل سازمان منطقه آزادچابهارهمکاری های مدیریتی شامل:طراحی و تاسیس شتابدهنده ی تخصصی صنایع خلاق در دانشگاه بین المللی چابهار توسط موسسه،انجام خدمات مشاوره و نظارت بر طرح های همسو با موضوع توسط موسسه (در صورت اعلام نیاز دانشگاه)و ایجاد کمیته مشترک بین موسسه و دانشگاه برای فعالیت های دو جانبه با نهادها و دستگاههای اجرایی هستند.

همکاری های آموزشی، فراهم نمودن ظرفیت کافی و شرایط مناسب برای انجام دوره های کارآموزی دانشجویان هر دو طرف، اجرای کارگاه ها و دوره های آموزشی به صورت مشترک (برای دانشجویان، فعالان اقتصادی، هنرجویان و …) می باشند.

همچنین همکاری های پژوهشی،برگزاری همایشهای علمی- تحقیقاتی مشترک،ایجاد ظرفیت برای اجرای پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در زمینه های مرتبط با موضوعِ تفاهم نامه راشامل می شوند.