پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024

در روش اول میتوان گفت که آموزش انگلیسی تجاری و بازرگانی ( Business English and Business English ) در محیط خود آموزشگاه انجام میگردد.و علاقه مندان میبایست به شکل حضوری در کلاسهای زبان تجاری و بازرگانی شرکت کنند .روش دیگری نیز برای علاقه مندان وجود دارد که بصورت آنلاین ، این امکان را میدهد تا […]

در روش اول میتوان گفت که آموزش انگلیسی تجاری و بازرگانی ( Business English and Business English ) در محیط خود آموزشگاه انجام میگردد.و علاقه مندان میبایست به شکل حضوری در کلاسهای زبان تجاری و بازرگانی شرکت کنند .روش دیگری نیز برای علاقه مندان وجود دارد که بصورت آنلاین ، این امکان را میدهد تا درمحیط کاری خود از آموزش انگلیسی تجاری و بازرگانی بهره مند شوند.

آکادمی تلتا دانشگاه بین المللی مفتخر به برگزاری دوره های خاص آموزش زبان در ادارات و شرکت ها با توجه به نیازهای خاص سازمانی آنها نیز میباشد.

در دوره های اختصاصی با برنامه ریزی دقیق بر اساس چارت سازمانی مراجعین, هدف و زمان این سازمانها دوره ها را برنامه ریزی و شخصی سازی میکند.

مشخصات دوره های آموزش انگلیسی تجاری و بازرگانی
کلاس انگلیسی بازرگانی در ایران کمبریج با شرایط زیر برگزار میشود:آموزش مباحث دوره در طی یک ترم جامع
مدت زمان دوره آموزشی ۳ ماه
برگزاری دوره عموما در آخر هفته ها