سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 7 May , 2024

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در نشست مشترک با مسئولان دانشگاه علم وصنعت ایران که باهدف بررسی توسعه تعاملات برگزارشد،گفت:افزایش همکاری در جذب دانشجوی داخلی و خارجی، مقالات مشترک، کارآفرینی در صنایع ، مدرسه اشتغال ، راه اندازی مرکز تحقیقات اقتصاد ترانزیت حمل و نقل و مدرسه دانا و تواناازجمله محورهای این نشست هستند. به […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهارناصرآبروش افزود: تحقق این تعاملات می توانددرتوانمندسازی نیروهای بومی منطقه و نقش آنان در اولویت های استخدامی توسعه سواحل مکران موثرباشد.

دراین نشست مسئولین دانشگاه علم و صنعت ایران برتوسعه همکاری های آموزشی،پژوهشی،استارت آپ هاودوره های ویژه مهارت های تخصصی بادانشگاه بین المللی چابهارتاکیدکردند.

شایان ذکراست جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران و هیات همراه دریک سفردو روزه ۲۷تا۲۸مردادماه با هدف افزایش تعاملات علمی، فنی و دانشگاهی به میزبانی دانشگاه بین المللی چابهاردراین منطقه حضورپیداکردند.