پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Thursday, 2 May , 2024
پیام تبریک سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار به مناسبت عید نوروز ۱۴۰۰ شمسی

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال نو، ایام شعبانیه ، بهار طبیعت و سال تغییر قرن را که نشانه قدرت لایزال الهی است، را به ملت شریف ایران، بخصوص سرورانم در سواحل مکران ،اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان گرامی ، مدیران و کارکنان ارجمند دانشگاه بین المللی چابهار و سازمان منطقه آزاد چابهار تبریک عرض می نمایم. […]

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

بر خود لازم می دانم چند نکته را عرض نمایم، شاید سال ۱۳۹۹ سالی بود که برخی از اسطورها، هنرمندان ، اندیشمندان، بزرگان طوایف و اقوام نزدیک را به دلیل بیماری کرونا و تصادف از دست دادیم و باعث ناراحتی خانواده های این بزرگواران شد ، ولی دانشگاه بین المللی چابهار این تهدیدها را به فرصت تبدیل و دستاوردهای ویژه ای در راستای توسعه سواحل مکران در حوزه بین الملل و منطقه ای بدست آورد که نظراتان را به موارد ذیل معطوف می دارم.

۱.تنظیم سند راهبردی دانشگاه مبتنی بر ماموریتهای سازمان در سطح بین‌المللی و منطقه ای
۲.ایجاد سه سامانه الکترونیک در زیرساخت های آموزشی دانشگاه
۳.الکترونیکی نمودن فرآیندهای دانشگاه در حوزه دانشجویی و کارکنان
۴.ایجاد مرکز نوآوری دانشگاه
۵.جذب دانشجوی خارجی
۶. جذب ۸۵درصدی دانشجوی داخلی نسبت به سال ۹۴تا۹۸
۷.آراسته نمودن فضای داخلی دانشگاه مبتنی بر فضاهای استارتاپی
۸.بهسازی و اشتغال زایی از مجموعه اقامتی امام علی(ع)
۹.آماده نمودن بسته سرمایه‌گذاری (مطالعات طرح بهسازی، بهره برداری، اجاره و انتقال) مجموعه اقامتی الزهرا به هتل
۱۰.آغاز طرح جامع منطقه ویژه فناور ۳۰هکتار
۱۱.راه اندازی حوزه ارتباط با صنعت و آموزش های کوتاه مدت
۱۲.شناساندن دانشگاه بین المللی چابهار در سطح بین المللی و ملی
۱۳.انجام ده ها تفاهم نامه و قراردادها اجرایی در راستای توسعه همه جانبه دانشگاه
۱۴. تغییر در اکوسیستم علمی مرکز زبان تلتا

در پایان از تلاشها و حمایتهای بی دریغ همکارانم در دانشگاه بین المللی چابهار و سازمان منطقه آزاد چابهار کمال تشکر و قدردانی را دارم و امیدوارم در سال ۱۴۰۰ که مزین به سال تولید ، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها است، ضمن سلامتی هموطنان گرامی، بتوانیم همانند سال جهش تولید باز نقش آفرینی نمایم.

ناصرآبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار