سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه بین‌المللی چابهار و نشریه علمی بین‌المللی Advance Researches in Civil Engineering
دانشگاه بین‌المللی چابهار با نشریه علمی بین‌المللی Advance Research in Civil Engineering تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

ملوک خاتون بزرگزاده؛مدیر پژوهشی و فناوری دانشگاه بین‌المللی چابهار خبر داد: در راستای همکاری مشترک میان دانشگاه بین‌المللی چابهار و نشریه علمی بین‌المللی Advance Research in Civil Engineering، به منظور استفاده بهینه از پتانسل‌های موجود، ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی پژوهشی دو طرف، تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه‌ای بین این دو مرکز با کمک شرکت دانش بنیان اکسیر صنعت سیمان سبز منعقد شد.
این ژورنال یک ژورنال عمرانی است که از سال ۲۰۱۹ در زمینه‌های محیط زیست، فاضلاب، ساخت و سایر زمینه‌های مرتبط با عمران به زبان انگلیسی فعالیت می‌کند. همچنین دانشجویان ارشد دانشگاه می‌توانند مقالات شان را در این ژورنال بین‌المللی چاپ کنند. یکی دیگر از بندهای این تفاهم‌نامه برگزاری کنفرانس‌های پژوهشی است که در نتیجه آن مقالات برتر با امتیازات ویژه چاپ خواهند شد.

این تفاهم‌نامه میان مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی چابهار، سردبیر مجله Advance Researches in Civil Engineering، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ امضا شد.

برای ورود به وبسایت نشریه کلیک کنید.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه