لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
پنجشنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۳ , ۲۱:۵۱:۲۴

توسعه تعاملات دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه بین المللی چابهار

On the way to the fourth generation university

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در نشست مشترک با مسئولان دانشگاه علم وصنعت ایران که باهدف بررسی توسعه تعاملات برگزارشد،گفت:افزایش همکاری در جذب دانشجوی داخلی و خارجی، مقالات مشترک، کارآفرینی در صنایع ، مدرسه اشتغال ، راه اندازی مرکز تحقیقات اقتصاد ترانزیت حمل و نقل و مدرسه دانا و تواناازجمله محورهای این نشست هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهارناصرآبروش افزود: تحقق این تعاملات می توانددرتوانمندسازی نیروهای بومی منطقه و نقش آنان در اولویت های استخدامی توسعه سواحل مکران موثرباشد.

دراین نشست مسئولین دانشگاه علم و صنعت ایران برتوسعه همکاری های آموزشی،پژوهشی،استارت آپ هاودوره های ویژه مهارت های تخصصی بادانشگاه بین المللی چابهارتاکیدکردند.

شایان ذکراست جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران و هیات همراه دریک سفردو روزه ۲۷تا۲۸مردادماه با هدف افزایش تعاملات علمی، فنی و دانشگاهی به میزبانی دانشگاه بین المللی چابهاردراین منطقه حضورپیداکردند.

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements