شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این آزمون به تعداد ۸۵۰ نفر، در چهار روز کاری در تاریخ ۲۷ و ۲۸ شهریورماه برای آقایان و ۲۹ و ۳۰ شهریور (و در برخی حوزه‌ها ۳۱ شهریور) برای بانوان برگزار خواهد شد. با عنایت به شرایط بحران شیوع بیماری کرونا و جهت […]

با عنایت به شرایط بحران شیوع بیماری کرونا و جهت تسهیل حضور داوطلبان و همچنین بر اساس دستور «وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری» مبنی بر همکاری دانشگاه‎های کشور در برگزاری آزمون سراسر و تدابیر و برنامه‌ریزی‌‎های صورت گرفته توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی به‌عنوان مجری برگزاری، این آزمون در استان با تعداد۲۶۰۰ نفر داوطلب اجرا خواهد شد که دانشگاه بین المللی چابهار ، به عنوان نماینده پژوهشگاه و سازمان سنجش کشور در جنوب شرق ایران می باشد.

خاطر نشان می گردد، تمهیدات لازم در جهت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ سلامت داوطلبان در سالن ۲۰۰۰نفر ورنا سازمان منطقه آزاد چابهار در نظر گرفته‌شده است .

شایان‌ذکر است، در سال جاری، بیشتر از ۴۲۰۰۰ داوطلب در این آزمون شرکت کرده‌اند که این تعداد بیش از دو برابر سال گذشته بوده و نشان از علاقه‌مندی داوطلبان برای تحصیل در این رشته دانشگاهی می‌دهد.