به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این آزمون به تعداد ۸۵۰ نفر، در چهار روز کاری در تاریخ ۲۷ و ۲۸ شهریورماه برای آقایان و ۲۹ و ۳۰ شهریور (و در برخی حوزه‌ها ۳۱ شهریور) برای بانوان برگزار خواهد شد.

با عنایت به شرایط بحران شیوع بیماری کرونا و جهت تسهیل حضور داوطلبان و همچنین بر اساس دستور «وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری» مبنی بر همکاری دانشگاه‎های کشور در برگزاری آزمون سراسر و تدابیر و برنامه‌ریزی‌‎های صورت گرفته توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی به‌عنوان مجری برگزاری، این آزمون در استان با تعداد۲۶۰۰ نفر داوطلب اجرا خواهد شد که دانشگاه بین المللی چابهار ، به عنوان نماینده پژوهشگاه و سازمان سنجش کشور در جنوب شرق ایران می باشد.

خاطر نشان می گردد، تمهیدات لازم در جهت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ سلامت داوطلبان در سالن ۲۰۰۰نفر ورنا سازمان منطقه آزاد چابهار در نظر گرفته‌شده است .

شایان‌ذکر است، در سال جاری، بیشتر از 42000 داوطلب در این آزمون شرکت کرده‌اند که این تعداد بیش از دو برابر سال گذشته بوده و نشان از علاقه‌مندی داوطلبان برای تحصیل در این رشته دانشگاهی می‌دهد.