شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار،گفت:روند بازسازی و بهسازی مرکز نوآوری مشترک توسط دانشگاه و پارک علم و فناوری استان درحال انجام است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی ناصرآبروش افزود:این پروژه در سفر اخیر معاون علمی ریاست جمهوری به چابهار در سال ۹۸ مقرر گردید سازمان منطقه آزاد چابهار و دانشگاه بین‌المللی چابهار با […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی ناصرآبروش افزود:این پروژه در سفر اخیر معاون علمی ریاست جمهوری به چابهار در سال ۹۸ مقرر گردید سازمان منطقه آزاد چابهار و دانشگاه بین‌المللی چابهار با اختصاص هزار و ۵۰۰ متر فضای مفید در دانشگاه و دو باب سوله به متراژ ۲۰۰۰ متر برای ایجادمرکز نوآوری جهت کاربری آموزشی در جهت کارآفرینی و حمایت از دانشجویان نوآور، شرکت های دانش بنیان با رویکرد صادراتگرا و فضا های اشتراکی در حوزه‌های طراحی صنعتی ، معماری، برنامه نویسی، گیم انیمشن،شیلات، گردشگری،موسیقی و محصولات ویژه اقدام گردد.

آبروش اضافه کرد: این پروژه به دلیل مسائل مربوط به بیماری کرونا به تعویق افتاد و هم اکنون فرآیند های مربوط به مناقصات در پارک به اتمام و پروژه در دانشگاه و قطب صنعتی از مورخ ۵شهریور در حال اجرا می باشد.

وی خاطر نشان ساخت: منطقه آزاد چابهار، دانشگاه بین‌المللی چابهار با همکاری پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در راستای حمایت از ایده ها نوآور و طرح های پژوهشی و تحقیقاتی و تولید محصولات از جوانان، دانشجویان، شرکت های دانش بنیان و سایر علاقه مندان در حوزه‌های فناور و صنایع خلاق استان و کشور جهت استقرار در مرکز نوآوری دعوت به عمل می آورد.

ایشان تصریح کرد: برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه بین المللی چابهار به نشانی www.iuc.ac.ir یا پردیس پارک علم و فناوری س.ب در چابهار مراجعه فرمایند.