سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

نخستین نشست هیئت امنای دانشگاه بین المللی چابهاردر سال۱۳۹۹ بارعایت ملاحظات بهداشتی و حفاظتی با حضور اعضا به صورت حضوری و مجازی در دفتر سازمان منطقه آزاد چابهاردر تهران برگزار شد.به گزارش روابط عمومی واموربین الملل دانشگاه ، ناصرآبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گزارشی از اقدامات و فعالیت های دانشگاه در حوزه آموزش ، […]

نخستین نشست هیئت امنای دانشگاه بین المللی چابهاردر سال۱۳۹۹ بارعایت ملاحظات بهداشتی و حفاظتی با حضور اعضا به صورت حضوری و مجازی در دفتر سازمان منطقه آزاد چابهاردر تهران برگزار شد.به گزارش روابط عمومی واموربین الملل دانشگاه ، ناصرآبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گزارشی از اقدامات و فعالیت های دانشگاه در حوزه آموزش ، پژوهش و فناوری و همچنین برنامه های آتی و مالی در سال ۹۸ ارائه نمودند.درادامه این نشست پس ازتبادل اطلاعات فی مابین اعضا ، دستور کارها به نوبت قرائت و بندها مورد بررسی و تایید قرار گرفت.عبدالرحیم کردی رئیس هیات امنا و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار بر رعایت انضباط مالی و فرآیند محورنمودن کارها برای دانشجویان و همچنین کاهش شهریه از ۲۵درصد به ۱۰درصد با توجه به وضعیت کرونا و معیشت مردم برای سال ۹۹-۱۴۰۰را مورد تاکید و تایید نمود.نماینده وزیر علوم تحقیقات و فناوری در هیات امنای دانشگاه بر ضرورت و اهمیت دانشگاه در سواحل مکران پرداخت و فرمودند باید رشته ها دانشگاه با در نظرگرفتن شرایط کنونی به روزرسانی گردد.