شنبه, ۲ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 22 June , 2024
«مهار تورم و رشد تولید»
جستجو
پ
پ

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار

دکتر عبدالغفور بادپا

a.badpa@iuc.ac.ir

مدرک تحصیلی: دکتری صنایع غذایی
شماره تماس:۳۵۳۱۴۳۰۳(۵۴) ۹۸+
شماره فکس : ۳۵۳۱۴۳۰۳(۵۴) ۹۸+

۰۵۴۳۵۳۱۴۳۰۳





رزومه دکتر عبدالغفور بادپا:

تحصیلات:

رشته تحصیلی محل تحصیل
دکتری صنایع غذایی (فناوری و تبدیل) دانشگاه علیگر مسلم (علیگر هندوستان)
کارشناسی ارشد مهندسی فراوردهای کشاورزی و غذایی دانشگاه علیگر مسلم (علیگر هندوستان)
مهندسی تولیدات گیاهی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان ایران
تکنولوژی تولیدات گیاهی دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت ایران

مسئولیت اجرایی:

سمت سازمان                    سال               
از تا
عضو هیات مدیره و مدیر عامل شرکت ایزد یار دشتیاری* ۱۳۹۶ ۱۴۰۰
دبیر اجرائی همایش بین المللی سالروز ولادت امام رضا (ع) در هندوستان (شهر علیگر) انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی علیگر هندوستان ۱۳۹۱ ۱۳۹۱
مدیر مرکز رشد مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۶ ۱۳۹۶
قائم مقام مرکز رشد مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۵ ۱۳۹۶
مسئول فنی غذا و دارو مدیریت ویژه غله و خدمات بازرگانی بندر چابهار ۱۳۹۹ ۱۴۰۰
مسئول اجرایی و ارائه گزارش پروژه  های اقتصاد مقاومتی مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۵ ۱۳۹۸
مسئول کمیته آموزش دبیرخانه توسعه سواحل مکران، چابهار ۱۳۹۹ ۱۴۰۰
عضو کارگروه تدوین محتوی وب سایت دانشگاه بین المللی چابهار دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۶ ۱۳۹۶
عضو کارگروه مرکز آموزش های آزاد دانشگاه بین المللی چابهار دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۶ ۱۳۹۶
موسس و مدیر آموزشگاه زبان انگلیسی دانش مجوز رسمی آموزش و پرورش ۹۵ ۱۴۰۰
هئیت اجرایی رویداد استارت آپ ویکند چابهار دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه علوم دریایی چابهار ۳ الی ۵ آبان ۱۳۹۶
جانشین مدیر مرکز رشد مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۵ ۱۳۹۸
مسئول کارگروه ایجاد شبکه توانمند ساز مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۵ ۱۳۹۷
مسئول راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۵ ۱۳۹۷
نائب رییس و عضو هیئت مدیره شرکت ایزد یار دشتیاری ۱۳۸۵ ۱۳۹۶
مسئول علمی اموزشی انجمن دانشجویان ایرانی علیگر(هندوستان) ۲۰۱۰ ۲۰۱۱
سرپرست انجمن دانشجویان ایرانی علیگر(هندوستان) ۲۰۱۱ ۲۰۱۱
مسئول مالی و برنامه ریزی پایگاه فجربسیج نوبندیان ۱۳۸۳ ۱۳۸۶

سوابق تدریس:

درس نام دانشگاه سال تدریس
اصول تغذیه هنرستان بهورزی علوم پزشکی چابهار ۱۳۹۹-۱۳۹۶
بهداشت مواد غذایی مجتمع اموزش عالی سلامت چابهار ۹۶-۱۳۹۵
بهداشت عمومی مجتمع اموزش عالی سلامت چابهار ۹۶-۱۳۹۵
اصول تغذیه مجتمع اموزش عالی سلامت چابهار ۹۶ -۱۳۹۴
بهداشت مدارس دانشگاه ازاد واحد چابهار ۹۵-۱۳۹۴
بهداشت محیط  زیست دانشگاه ازاد واحد چابهار ۹۵-۱۳۹۴
مبانی علوم تجربی دانشگاه ازاد واحد چابهار ۹۵-۱۳۹۴
عوامل فیزیکی محیط کار دانشگاه علمی کاربردی ۹۵-۱۳۹۴
اصول تغذیه دانشگاه پرستاری ۱۴۰۰-۱۴۰۱

تحقیقات:

نوع تحقیق عنوان تحقیق سال محل تحقیق
پروژه تولید نگهداری و فراوری قارچ خوراکی ۲۰۱۰ دانشگاه علیگر مسلم” علیگر هندوستان
پروژه ارزیابی کیفیت و بررسی ماندگاری غذای حیوانات خانگی تهیه شده از برنج شکسته شده, سیرابی گاومیش و پودر استخوان گاومیش ۲۰۱۱ دانشگاه علیگر مسلم” علیگر هندوستان

مقالات:

نویسنده عنوان نشریه سال جلد ISSN
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد اثر محصولات پروتئین آب پنیر بر روي ویژگی هاي میکروبیولوژیکی

سوسیس امولسیون گوشت بوفالو

نشریه پژوهشهاي علوم و صنایع غذایی ایران ۱۳۹۴ (۲۷۲-۲۶۰)۱۱:۳ ۵۴۱۵-۲۲۲۸
کیثر یونس. صغیر احمد و بادپا عبدالغفور سوء تغذیه: موارد و استراتژی Journal of Food Process Technology ۲۰۱۵ ۶(۴): ۴۳۲ ۲۱۵۷-۷۱۱۰
بادپا عبدالغفور, خان محمد علی و بارکزهی هلن مطالعه ویژگی فیزیکی و شیمیایی غذای حیوانات خانگی تهیه شده از ضایعات گوشت گاومبش International Journal of Science Invention Today ۲۰۱۴ ۳(۲): ۱۶۱-۱۶۸ ۲۳۱۹-۵۴۳۶
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد اثر کنسانتره  پروتئین آب پنیر بر روي  کیفیت

سوسیس امولسیون گوشت بوفالو

Journal of Buffalo Science ۲۰۱۴ ۳(۲):۴۸-۵۴ ۱۹۲۷-۵۱۹۶
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد گاومیش: حیوانی با پتانسیل بالا برای تولید گوشت با کیفیت (مروری) Livestock Research International ۲۰۱۴ ۲(۲):۱۹-۲۹ ۲۳۴۷-۵۷۶۵
بادپا عبدالغفور. صغیر احمد و کیثر یونس ایمنی و کنترل ریسک در تولید گوشت و فراوردهای گوشتی با بکار بردن روش HACCP International Journal of Science Invention Today ۲۰۱۴ ۳(۳): ۲۲۴-۲۳۸ ۲۳۱۹-۵۴۳۶
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد اموزش توسعه و تولید سوسیس Journal of Meat Science and Technology ۲۰۱۴ ۲(۳): ۴۰-۵۰ ۲۳۴۷-۱۸۵۴
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد اثر کنسانتره  پروتئین آب پنیر بر روي  کیفیت و ماندگاری سوسیس امولسیون گوشت بوفالو Scholars Journal of Agriculture and Veterinary Sciences ۲۰۱۴ ۱(۴):۲۰۱-۲۱۰ ۲۳۴۸-۱۸۵۴
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد اثر پودر پروتئین آب پنیر بر روي  کیفیت

سوسیس امولسیون گوشت بوفالو

International Journal of Plant, Animal and Environmental Science ۲۰۱۴ ۴(۴): ۱۹۵-۲۰۱ ۲۲۳۱-۴۴۹۰
بادپا عبدالغفور, خان محمد علی ارزیابی کیفیت و بررسی ماندگاری غذای حیوانات خانگی تهیه شده از برنج شکسته شده, سیرابی گاومیش و پودر استخوان گاومیش Theriogenology Insight – An International Journal of Reproduction in all Animals ۲۰۱۲ ۲(۲): ۱۰۹-۱۱۵ ۲۲۴۹-۶۶۱۰

کتاب:

Author Title Publisher Years ISSN
Badpa Abdolghafour Studies of pet food LAP Lambert academic publishing ۲۰۱۲ ISBN-10:385414596

ISBN-13: 978-384541491

Ahmad Saghir and Badpa Abdoghafour Meat products and by-products for value addition “In Food Processing: Strategies for Quality Assessment” Springer publisher ۲۰۱۴ ISBN 978-1-4939-1377-0

کنفرانس:

عنوان موضوع ارایه شده Organizer Date
(IASP) کنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوری شرکت کننده شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ۲-۵ September 2018-12-05
کنفرانس بین المللی در مورد اغاز ریسک ایمنی غذا: چالشی برای کشورهای در حال توسعه کنترل ایمنی غذا با بکار بردن روش HACCP National Institute of Food Technology Entrepreneurship & Management ۹th& 10th January 2014
International conference on New Approaches in Food Security & Value Addition: Technological & Genetic Options ارزش تغذیه ای و ماندگاری غذای فراوری شده Raja Balwant Sing Engineering Technical Campus ۱۷th – ۱۹th February 2014
نگاهی به پژوهش و فناوری در آینه ی سند چشم انداز ایران ۱۴۰۴ شرکت کننده رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند ۲۱ الی ۲۲ دی ماه ۱۳۹۲
علم و فناوری، سند چشم انداز، منافع ملی شرکت کننده رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند ۶ الی ۸ دیماه ۱۳۹۳

کارگاه:

Topics Organizer Date
Project competition Department of Botany, University of Pune, (India) ۷th March 2009
Entrepreneurship Development Programme National small industries corporation LTD., Aligarh (India) ۱۶th February 2010
Workshop on research methodology Department of Political Science, Aligarh Muslim University, Aligarh (India) ۲۱th January 2013
National workshop on Minimization of Environmental Impact of Slaughter House Wasted by Value Addition as Pet Foods Department of Post Harvest Engineering & Technology, Aligarh Muslim University, Aligarh (India) ۵th January 2013
Food Safety & Quality National Institute of Food Technology Entrepreneurship & Management ۱۱thJanuary 2014
Business Essential Etiquette and Protocol course SAM etiquette and protocol course January 2018
Windows XP جهاد دانشگاهی ۲/۲ الی ۶/۳/۱۳۸۴
مالکیت فکری و ثبت اختراع دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ۳۰ و ۳۱ فروردین ۱۳۹۶
تجاری سازی نوآوری دانشگاه علم وفرهنگ با همکاری دانشگاه پوترا مالزی ۱۱ الی ۱۳ تیرماه ۱۳۹۶
در برندسازی شخصیت(EQ) نقش هوش هیجانی دانشگاه بین المللی چابهار ۱۲ فروردین ۱۳۹۶
آشنایی با مبانی و وصول HACCP شرکت خدمات مشاوره و فراگیری پریکن ۱۲th Jun 2020
عمومی ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان و صاحبان کار پیمانکاری مرکز تحقسقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار ۲۱ الی ۲۳ آذر ۴۰۰

افتخارات:

  • کسب مدال نقره ای جشنواره  تجلیل از دانشحویان برتر علمی شبه قاره هندوستان سال ۲۰۱۴

تقدیرنامه:

  • دریافت تقدیر نامه از دکتر خیدر علی نصر مدیر مرکز پژوهش های غلات ایران در راستای انجام بهینه برنامه ها و اقدامات کنترل کیفیت گندم و سایر کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۰
  • دریافت تقدیرنامه از حاج عبدالغفور ایرانژاد نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در دورهای چهارم، ششم، هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی در خصوص خدمت و تلاش صادقانه در راستای پیشرو و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
  • دریافت تقدیرنامه از دکتر عنایت الله نجیب زاده دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان ایرانی شبه قاره هند در خصوص اجرای برنامه های انجمن اسلامی دوره بیست ششم

فرهنگی:

  • رئیس کمیته فرهنگی هفته دفاع مقدس حوزه شهید چمران در سال ۱۳۹۵
  • برگزاری مراسم ولادت امام رضا (ع) در شهر علیگر هندوستان با حضور دانشجویان خارجی
  • برگزاری مراسم های مذهبی در انجمن اسلامی علیگر با حضور میهمانان خارجی و دانشجویان ایرانی
  • عضو کانون بسیج مدارس و دانشگاه

میزان آشنایی با زبان خارجه:

  • زبان انگلیسی (خواندن، نوشتن، مکالمه)
  • اردو (خواندن، مکالمه)
  • هندی (مکالمه)

عضویت:

نام سازمان سال عضویت
انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی علیگر ۸۸
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۹۴
انجمن بیوتکنولوژی ایران ۹۴
سازمان نظام مهندسی کشاورزی ۹۲