لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۶:۰۳:۴۲

۱-۱ تعریف و هدف رشته

اداره اقتصاد یک کشور از طریق کنترل مالی و پولی آن امکان پذیر است و باید طبق برنامه ریزی های مشخص و هدف دار جلو رفته، با کنترل و نظارت بسیار دقیق خاتمه یابد.برنامه ریزی های مالی و پولی باعث می شود که منابع مختلف و نیروی انسانی موجود بطوره ماهنگ به طریقه سالم در جامعه به کار افتد و ضمن ارائه حداکثر کارائی، نتایج ازپیش تعیین شده نیز حاصل شود.

تجزیه و تحلیل دقیق عملکرد بانک ها، چگونگی اجرای سیاست های پولی را نشانداده، علل عدم کاربرد بعضی از خط مشی ها را بخوبی کشف می کند و در اختیار قرار می دهد.

رشته مدیریت امور بانکی بر حسب مشاغل بسیار متنوعی که فارغ التحصیلان آن در بانک ها عهده دار می شوند به حوزه های وسیع بانکداری داخلی (سازماندهی مدیریت شعب، اعتبارات، اطلاعات، سرمایه گذاری، روابط عمومی، خدمات و …) و بانکداری بین المللی (واردات،صادرات، اعتبار، اسناد و …) تقسیم می شود که برای هر یک از این حوزه ها اطلاعات ومعلومات مشترک و اختصاصی مورد نیاز است.

۱-۲ رسالت و توانایی فارغ التحصیلان

بانکداری در هر کشور یکی از ابزارهای مهم در اجرای سیاست های پولی بوده و در عین حال بهترین منبع آمار و اطلاعات جهت سیاستگذاری های مذکور است. تجزیه و تحلیل دقیق عملکرد بانک ها، چگونگی اجرای سیاست های پولی را نشان داده، علل عدم کاربرد بعضی از خط مشی ها را بخوبی کشف می کند و در اختیار قرار میدهد.

۱-۳ تعداد و نوع واحدهای درسی

طول دوره کارشناسی مدیریت امور بانکی ۴ سال است و تمامی درس های آن در مدت ۸ نیمسال ارائه و برگزار می شود . طول هر نیمسال تحصیلی ۱۶ هفته می باشد .

کارآموز صرفا در قسمت های مختلف بانکها با نظر گروه آموزش در تمام طول تحصیل صبحت های انجام پذیرفته و دانشجویان عصرها به تحصیل انجام خواهد شد.

تعداد کل واحد های درسی در دوره کارشناسی مدیریت بازرگانی ۱۳۳ واحد بشرح ذیل است
دروس عمومی: ۲۰ واحد
دروس پایه: ۷۹ واحد
دروس تخصصی: ۳۴ واحد