جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024

درباره این وبینار آموزشی بیشتر بدانیم: با توجه به لزوم حمایت از واحدهای نوپا (استارتاپ ها) و واحدهای فناور به عنوان اصلی ترین عوامل شکوفایی اقتصاد، در خرداد ماه ۱۳۹۷، دکتر مرتضی بانک، مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خبر حمایت مناطق آزاد از کسب و کارهای نوپا را […]

درباره این وبینار آموزشی بیشتر بدانیم:
با توجه به لزوم حمایت از واحدهای نوپا (استارتاپ ها) و واحدهای فناور به عنوان اصلی ترین عوامل شکوفایی اقتصاد، در خرداد ماه ۱۳۹۷، دکتر مرتضی بانک، مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خبر حمایت مناطق آزاد از کسب و کارهای نوپا را داد و همین جرقه ای شد تا انگیزه کسب و کارهای نوین و استارت آپ ها برای حضور در مناطق آزاد بیشتر شود تا بتوانند از رویه هایی خارج از سرزمین اصلی، چابکی در اعطاء مجوزها و مشوق های خاص مالی بهره مند گردند. طبق آمار موجود، و به گفته اکبر افتخاری معاون وقت تولید، صادرات و فناوری شورای عالی مناطق آزاد، تا پایان سال ۱۳۹۷، ۳۳۹ واحد نوپا و فناور در مناطق آزاد کشور مستقر شدند و زمان آن رسیده است که زمینه برای حضور واحدهای بیشتر فراهم گردد.
حضور و استقرار استارتاپ ها در سالهای اخیر با چالش هایی روبرو بوده است. بررسی ها نشان دادند که فاصله مناطق آزاد از مراکز جمعیتی، فراهم نبودن زیرساخت های فناورانه و زیست بوم های مورد نیاز، نوپا بودن فرآیند جذب استارتاپ ها در مناطق و نبود سازوکارهای صادراتی ویژه محصولات و خدمات دانش بنیان می تواند موضوعاتی باشند که در آینده باید بر روی آنها تمرکز بیشتری کرد تا بتوان واحدهای نوپا و فناور بیشتری را در مناطق آزاد کشور جذب نمود.

مهمترین سرفصل های این وبینار آموزشی:
وبینار آموزشی “بررسی نقش منطقه آزاد چابهار در اکوسیستم کارآفرینی کشور” با سرفصل های زیر برای ” مدیران سازمان منطقه آزاد و کارشناسان ارشد، سیاستگذاران، فعالان اقتصادی و کارآفرینان ” برگزار می گردد:
•
شناخت اکوسیستم کارآفرینی کشور (نقش پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز کارآفرینی، مراکز نوآوری، شتابدهنده ها، فضاهای کاری اشتراکی، سرمایه گذاران ریسک پذیر)
•
سیاست ها و بسترهای حمایتی دولت برای واحدهای نوپا (استارتاپ) و واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان
آگاهی از حمایت های شتابدهنده ها و مراکز رشد از واحدهای فناور
چالش ها و فرصت های پیش روی استارتاپ ها در صورت حضور در مناطق آزاد

برای اطلاعات بیشتر در مورد این دوره آموزشی تخصصی می توانید با شماره ۰۹۳۹۵۸۱۳۳۶۱ با ما در تماس باشید.

درباره مدرسان این وبینار آموزشی بیشتر بدانیم:

در این وبینار آموزشی، برترین اساتید حوزه کارآفرینی را گرد هم آوردیم:
مهندس محمدامین بابایی
کارشناسی ارشد کارآفرینی از دانشگاه تهران و
مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی

دکتر مریم نعمتی
دکترای مدیریت پروژه و کارشناس تجاری سازی پارک علم و فناوری خراسان، مدیر سابق روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان-دومین بزرگترین پارک علم و فناوری کشور

درباره جزییات برگزاری این کلاس بیشتر بدانیم:

·         این دوره از طریق محیط کلاس آنلاین adobe connect برگزار می گردد و نیاز به نصب هیچ گونه نرم افزاری بر روی کامپیوتر یا موبایل شما ندارد.

·         پس از ثبت نام، لینک ورود به کلاس مجازی برای شما نشان داده می شود و از طریق آن می توانید از ۳۰ دقیقه پیش از برگزاری کلاس، با نام خود، به محیط کلاس آنلاین وارد شوید.

·         نیز لینک کلاس مجازی پس از ثبت نام برای شما پیامک می شود.

·         این وبینار از ساعت ۱۹ تا ۲۱ در روز پنجشنبه مورخ ۲۰ شهریور ماه ۱۳۹۹ تشکیل خواهد شد.

·         تعداد ثبت نام کننده ها محدودیت دارد لذا اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام می کنند.

·         در پایان دوره آموزشی، جزوه های مدرسان و پاورپوینت های ارائه شده توسط اساتید برای شما ارسال می شود.

·         پس از حضور در دوره شما به مدت یک سال، عضو باشگاه مدیران دانشگاه بین الملل چابهار خواهید بود و به صورت روزانه و هفتگی، جملات و اطلاعات و نشریه های مدیریتی برای شما ارسال خواهد شد.

·         هزینه شرکت در این دوره تخصصی مدیریتی با حمایت دانشگاه بین المللی چابهار، کاملا رایگان خواهد بود.