پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
آثار نماز از بعد فیزیکی و متافیزیکی | کتاب نماز و سلامت،

پنجشنبه، ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۴-۰۶پزشکی کتاب نماز و سلامت، برگزیده جشنواره ملی وزارت علوم و تحقیقات به مناسبت ماه رمضان با تخفیف ۵۰ درصدی عرضه شده است. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا، ویرایش جدید کتاب نماز و سلامت با ۵۰ درصد تخفیف ویژه ماه مبارک رمضان در […]

پنجشنبه، ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰۲۰۲۳-۰۴-۰۶پزشکی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا، ویرایش جدید کتاب نماز و سلامت با ۵۰ درصد تخفیف ویژه ماه مبارک رمضان در فیدیبو علاقه مندان عرضه شده است.

نویسنده در این کتاب از سه منظر قرآن کریم، احادیث و دانشمندان و پزشکان، آثار نماز را از دو بعد فیزیکی و متافیزیکی بررسی کرده و تاثیر آن را در سلامت جسم و روان انسان بیان کرده است.

در این کتاب مباحثی چون نماز و بهداشت فردی، تاثیر نماز بر بهداشت خواب، تاثیر نماز بر بیماری فشار خون، تاثیر نماز بر سلامت کلیه ها و تاثیر نماز صبح در جلوگیری از سکته قلبی طرح و به صورت علمی بررسی شده است.

این کتاب توسط اکبر شیرکوند تالیف و سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی آن را به چاپ رسانده است.

انتهای پیام

برچسب ها: نمازتاثیرفیزیکیسلامتکتابماه مبارک رمضانعلوم و تحقیقات

آخرین اخبار سرویس:

آثار نماز از بعد فیزیکی و متافیزیکی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.