شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

آغاز همکاری های مشترک ،بین دانشگاه بین المللی چابهار و اداره کار،تعاون و رفاه شهرستان چابهار

جلسه هم اندیشی پیرامون اقدامات مشترک اداره کار، تعاون و رفاه شهرستان چابهار و دانشگاه بین المللی چابهار برگزار گردید. این جلسه هم اندیشی به منظور بررسی دوره های آموزشی تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار برای شرکت های تعاونی های فعال در شهرستان چابهار و فعالان حوزه مشاغل خانگی، مورخ ۶ آبان ماه ۱۴۰۰ با […]

این جلسه هم اندیشی به منظور بررسی دوره های آموزشی تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار برای شرکت های تعاونی های فعال در شهرستان چابهار و فعالان حوزه مشاغل خانگی، مورخ ۶ آبان ماه ۱۴۰۰ با حضور جناب آقای کلکلی، رییس محترم اداره کار، تعاون و رفاه شهرستان چابهار و خانم دکتر قریب پور، سرپرست اداره ارتباط با صنعت دانشگاه بین المللی چابهار، در محل اداره کار برگزار گشت.
در این جلسه هماهنگی های لازم جهت حضور رایگان مدیران و کارکنان تعاونی ها و شاغلان در حوزه مشاغل خانگی، در دوره های مجازی و تخصصی مرکز آموزش های دانشگاه بین المللی چابهار انجام پذیرفت.
مقرر شد شرکت کنندگان پس از حضور فعال در همه جلسات دوره های آموزشی آنلاین، صرفا هزینه صدور گواهینامه پایان دوره آموزشی خود را بپردازند.
و در ادامه نیز طی این جلسه برنامه ریزی های اولیه جهت برگزاری رویدادهای مشترک کارآفرینی جهت گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی صورت پذیرفت.

این است رسالت علم در برابر جامعه

مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار