لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۵:۲۹

آیت الله نورمفیدی: وزارت علوم برای توسعه زیرساخت دانشگاه های گلستان برنامه ریزی کند

On the way to the fourth generation university

زیرساخت دانشگاه های استان مناسب نیست و باید بهبود یابد و انتظار داریم وزیر علوم به این موضوع توجه کند.

– آیت الله سیدکاظم نورمفیدی امشب در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: دانشمندانی که بعد از بعثت رسول خدا در جامعه اسلامی به خصوص در کشور ما رشد پیدا کردند، دانشمندان پرچمدار علم و دانش بوده و هستند انشاالله.

وی با اشاره به سالروز خواجه نصیرالدین طوسی، ادامه داد: بخاطر این عالمان و دانشمندان به خودمان افتخار می کنیم که ایرانی هستیم.

نماینده ولی فقیه در گلستان خاطرنشان کرد: باید روزی به جایی برسیم که افتخارات کشور تجدید شود، ادامه داشته باشد و دنیا نیاز داشته باشد تا به دانشمندان ایرانی مراجعه کنند.

نورمفیدی گفت: انتظار داریم از نظر علمی رتبه اول منطقه و حتی رتبه اول دنیا باشیم.

وی اضافه کرد: ما انتظار داریم علم فقط معطوف به حوزه علمیه و دانشگاه نشود و حتما این علم آموزی به دل جامعه برسد.

نماینده ولی فقیه خطاب به وزیر علوم خاطرنشان کرد: امکانات و زیر ساخت های دانشگاه های استان خوب نیست و از شما انتظار داریم در این سفر اتفاقات خوبی را برای این حوزه رقم بزنید.

گفتنی است وزیر علوم، تحقیقات و فناوری فردا از دانشگاه های استان بازدید خواهد کرد و در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه گنبدکاووس شرکت می کند.

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements