لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۷:۵۲:۲۵

اتصال دانشگاه سمنان به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی وزارت علوم و پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

مدیر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه سمنان از اتصال این دانشگاه به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی وزارت علوم و پنجره ملی خدمات دولت هوشمند خبر داد.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری آریا به نقل از دانشگاه سمنان، علیرضا نعیمی صدیق مدیر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی، از اتصال دانشگاه به پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی خبر داد.

وی اظهار داشت: براساس تکالیف اسناد قوانین بودجه کلیه دستگاه های دولتی از جمله دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بایستی خدمات خود را از طریق اتصال پنجره واحد خدمات دولت هوشمند ارائه کنند، در همین راستا دانشگاه سمنان از طریق اتصال به پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی به سامانه دولت متصل شد.

مدیر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه سمنان افزود: پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی، سامانه ­ای است که وظیفه دسترسی یکپارچه به خدمات حوزه آموزش عالی کشور را از طریق ضوابط اجرایی پنجره واحد خدمات دولت الکترونیک برعهده دارد.

از این پس کلیه اقشار دانشگاهی (استاد، دانشجو و کارمند) دانشگاه سمنان می توانند از طریق لینک پنجره خدمات هوشمند وارد سامانه جامع آموزشی گلستان و همچنین سامانه آموزش مجازی امید شوند.

ضمنا مابقی سامانه های دانشگاه نیز به مرور به پنجره دولت متصل خواهند شد.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی