یکشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۳
Sunday, 14 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

اختصاص ۱۰ هکتار زمین برای ایجاد پردیس علم و فناوری در دانشگاه قم

[ad_1] چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۲۵۲۰۲۳-۰۵-۱۷دانش رییس دانشگاه قم از ایجاد پردیس علم و فناوری در زمینی به وسعت ۱۰ هکتار در دانشگاه قم خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، حجت الاسلام احمدحسین شریفی، رییس دانشگاه قم ظهر چهارشنبه در همایش استانی ایده های […]

[ad_1]

چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۲۵۲۰۲۳-۰۵-۱۷دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، حجت الاسلام احمدحسین شریفی، رییس دانشگاه قم ظهر چهارشنبه در همایش استانی ایده های برتر کارآفرینی که در دانشگاه قم برگزار شد گفت: دانشگاه قم برنامه های مختلفی برای حمایت از مسئله ایده تا محصول دارد، در همین راستا توانسته ایم مجوز پردیس علم و فناوری را از وزارت علوم بگیریم که ۱۰ هکتار از زمین دانشگاه به همین پارک اختصاص داده شده است وی افزود: بحث کارآفرینی و مهارت افزایی یکی از اولویت های دانشگاه قم است که وزارت علوم تاکید ویژه ای بر این امر دارد و که دانشگاه قم برای کسانی که اندیشه و ایده دارند و می خواهند شرکت دانش بنیان تأسیس کنند اعلام آمادگی می کند.

رییس دانشگاه قم با اشاره به لزوم داشتن برنامه در بحث کارآفرینی اظهار کرد: ایده پردازی و خلاقیت مثل هر کار دیگری روش و متد خاص خود را دارد؛ یکی از ضعف های علمی ما این است که روی متدها و برنامه ریزی ها تمرکز کم تری داریم.

درست است که ایده های زیادی داریم اما چون برنامه ریزی تدوین شده ای در این خصوص نداریم ممکن است به مقصد نرسیم.

وی افزود: اگر روش ها و برنامه ریزی های ما مناسب باشد، هزینه های ما کم تر می شود و راحت تر می توانیم به هدف مورد نظر برسیم پس لازم است که در ح

برچسب ها: دانشگاه قمدانشگاهدانشرییس دانشگاهعلم و فناوریکارآفرینیوزارت علوم

آخرین اخبار سرویس:

اختصاص ۱۰ هکتار زمین برای ایجاد پردیس علم و فناوری در دانشگاه قم

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

[ad_2]