دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ارائه خدمات مؤسسه رصدگر عمق آسمان در بخش نوآوری نمایشگاه قرآن

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت رصدگر عمق آسمان به عنوان واحد فناور در پارک علم و فناوری استان قم مستقر است که در بخش نوآوری و دانش بنیان نمایشگاه بین المللی قرآن به ارائه خدمات به عموم بازدیدکنندگان به ویژه نوجوانان و نونهالان می پردازد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ایکنا، […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار ایکنا، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت رصدگر عمق آسمان به عنوان واحد فناور در پارک علم و فناوری استان قم مستقر است که در زمینه نجوم و آیات الهی کار می کند.

قدم اول کار این مؤسسه این بود که توانست تمام آیاتی که مستقیما مربوط به علم نجوم است از قرآن استخراج کند و در کتاب نجوم و کائنات گردآوری کند و در کنار بکارگیری ترجمه و مفاهیم آیات،  دیدگاه تفسیری مفسران معاصر به صورت مختصر آورده شده است.

این کتاب را وزارت علوم به عنوان یک کتاب علمی تحقیقاتی و پژوهشی تأیید کرده است و طی تعامل با سازمان فضایی ایران چند دوره از این کتاب به چاپ رسیده است.

از دیگر فعالیت های این مؤسسه موضوع بندی تمام آیات است که دو جلد از این موضوع به عنوان پیدایش کیهان و دگرگونی آن و نجوم، علم شناخت به چاپ رسیده است و پروپزال ۴۲ عنوان کتاب دیگر نوشته شده و محتوای برخی از این کتاب ها در حال تحقیق و پژوهش و برخی درحال ویراستاری است.