شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 13 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

امکان اقامت در طول تحصیل برای تمام دانشجویان خارجی تا پایان سال فراهم می شود

[ad_1] دوشنبه، ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۴۷۲۰۲۳-۰۳-۲۷سياسي رییس سازمان امور دانشجویان از فراهم شدن امکان اقامت در طول تحصیل برای تمام دانشجویان خارجی تا پایان سال خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، هاشم داداش پور رییس سازمان امور دانشجویان به همراه مدیرکل امور دانشجویان بین […]

[ad_1]

دوشنبه، ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۴۷۲۰۲۳-۰۳-۲۷سياسي

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، هاشم داداش پور رییس سازمان امور دانشجویان به همراه مدیرکل امور دانشجویان بین الملل و مدیر دفتر ریاست وزارت علوم طی بازدیدی از دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) و دیدار نوروزی با دانشجویان خارجی بر رسیدگی به مشکلات دانشجویان بین الملل تاکید و اظهار داشت: این موضوع همواره مورد توجه وزارت علوم است.

وی در این نشست گفت: به مدت یک و نیم سال است که به عنوان معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان وظیفه خدمت رسانی به این قشر را پیدا کرده ام و در این مدت تلاشم بر این بوده تا نشست های متعددی را با دانشجویان بین الملل از جمله در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) داشته باشم تا با مشکلات این دانشجویان آشنا شده و آنها را مرتفع کنیم.

رییس سازمان امور دانشجویان، دریافت مجوز اقامت به شکل سالیانه از وزارت علوم و اجبار به گرفتن ورود و خروج را یکی از مشکلات دانشجویان بین الملل عنوان کرد و گفت: در این راستا موفق شدیم از طریق مذاکره با چند کشور از جمله سوریه و لبنان این مشکل را از طریق اقامت در طول تحصیل حل کنیم.

برچسب ها: دانشجویانرییس سازمان امور دانشجویانسازمان امور دانشجویانامور دانشجویاندانشجویان بین المللدانشجویان خارجیبین الملل

آخرین اخبار سرویس:

امکان اقامت در طول تحصیل برای تمام دانشجویان خارجی تا پایان سال فراهم می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

[ad_2]